- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozzz
tag
Most 998 Mhz. Orthos-t futtatom most.
Akartam neki adni +0,2V de az everest szerint így is 1.8V. Alaplap frissítésre lenne szükségem ezek szerint mert ha jól emlékszem láttam, hogy a memória fesz adagolás javításra került( lehet rosz helyen nézem és az alap feszt írja ott ki... hol tudom megnézni?
-
Jozzz
tag
0,2-től többet nem adok a memcsinek mivel nincs rajta borda.
Viszont a procira mennyit ajánlasz max? Hosszabb használat mellett.Most 3220 Mhz-n megy a proci alap feszen a mem is alapfeszen, orthos stabilan (1,5 óra). Full terhelés mellett pedig 60-65 Fok a magok hőmérséklete(mikor eléri ezt a hőfokot akkor kapcsol nagyobb fokozatra a venti, vissza is hűti, majd ez ismétlődik)
-
Jozzz
tag
Érdeklődnék hogy 2Gb-s Kingmax Mars 800Mhz-s memcsinek mennyi lehet a véga amit még bír? Van valakinek ezzel kapcsolatba esetleg tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest