Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Azthiszem az elöbbi. A kompatibilitás listában télleg nem szerepel ez a Ram fajta.De a régi alaplapba sincs a listán mégis el-elment alapon LOL. A baj az hogyha én egyszer kicserélem ezeket akkor meg nem tehetek bele 2x2Gb-ot mert olyan nem is szerepel a listán
. Pedig nekem 2x2 Gb kell!!! -
Th3Ac3
tag
Hello mindenkinek! Nekem az a problémám lenne hogy amióta új alaplapom van (Gigabyte X48-DS5) a memtest állandóan hibázik, pedig alapórajelen jár a memória. Régebben elment 910 Mhzen a másik (Gigabyte P35-DQ6os) alaplappal.Igaz azt vettem észre hogy nem igazán szeretik a Gigabyte lapok a GEIL memóriákat.Ja és a ramom 2x1 Gb GEIL Black Dragon az időzítés 5-5-5-15 a fesz. 1.8v. Légyszi segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Könyvajánló
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Pedig nekem 2x2 Gb kell!!!
És lehet a RAM miatt nemtudom de ilyenkor amikor nem jó, nem akar elindulni úgy kb 10szer indul újra a gép mire valahogy elfut.Subtimeingokon állítottam és a Perfomance levelen is de semmi