- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
wow köszönöm! : )
Ezesetben megnyugodtam!Most is volt szívás túlhajtásból adódóan. TDU meglepő módon kilépett. Szokásos wines hibaüzivel. Tehát nem fagyott le a gép maga. Érdekes, mert alap állapotban ilyet nem csinál.
V.színű ez VGA lesz. 820-on van a cpu, ahogy néztem a teszteket, a legjobb gyári tuningos gtx+ is max 825-ön volt. Mind1, mert ráadtam Rivából a max hűtést 100%-ot, így nem akadt ki. V.színű ezért volt.
Mind1, tesztelés még folyamatban 1-2 hétig, aztán kiderül.@yolan: Ááh nem akarok költeni most. Most vettem 30 ért új vgat, mert a régi beszart... V.színű az is a túlhúzás miatt. Ott GPU, Ram, Shadder clock 25-30%-kal volt húzva gyári hűtésen (ott is rivából alap 100%ra tolva a venti) és a hátlapi alu csatlakozó szó szerint feketére kozmált az elmúlt 2 év alatt : ) Olyan felülete volt, mint amikor öngyújtóval égeted az alut és így hullámokban a fekete árnyalatai az amúgy ezüst színű hátlapon
De, azért bírtam 2,5 évig...
Új proci is kéne, ez a c2d az i7-esekhez képest már nagyon a béka segge =/ Ezért is mondom, majd egybe veszek új gépet. De akkor már valami tényleg tuning alaplappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest