- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
#663: Bagira01-hez semmi köze nem volt a hozzászólásnak, mivel Muréna-nak válaszoltam (de később láttam, hogy már Te is írtad ugyanazt)
Ki mit vesz egyéni dolog, csak írtam, hogy árban ugyanazon chipes van olcsóbban is. Lehet a TeamGroup nevesebb gyártó annyira azért nem vagyok benne a hardverpiacban
Egy szóval nem írtam, hogy a 800-as gyengébb lenne. Én az árra koncentráltam. Láttam teszteket a 800-as Teamgroup memóról. Nem lehet egy rossz szavam se, de nekem akkor is sok a 34k, még a 32k is. 27k már elgondolkodtat az 1000-es A-Data-nál, de kicsit utánaolvasva a 800-as TeamGroup jobban húzhatónak néz ki. TG800: 1200, 5-5-5-8, 2.45v; Adata1000: DDR2-1050, 4-4-3-12, 2.6V Bár az Adata-t nem láttam a listában lazább időzítésekkel. Na meg az is belejátszik, hogy Adata-éknál van EPP és nonEPP is 1000+-ból. A nonEPP D9GKX.
Adata EPP 1000+ [link] 1100MHz
1066-os Adata-ról meg ennyit találtam: [link] 1340MHz, de feszről egy fikarcnyi info sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest