Új hozzászólás Aktív témák

• ffodi

veterán

Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy már pár darab ram megforduldult a gépemben, de még egyikkel sem sikerült "normális" eredményeket produkálnom. Értem ezalatt azt, hogy volt eleinte 2*1gb 1066-os Kingmaxom, amivel nem nagyon volt baj 1200MHz közeli érteken ment 2,2 volt környékén stabilan A probléma akkor kezdődött amikor vettem mellé még 2*1gb-ot. Ekkor a teljesítmény drasztikusan csökkent. 950MHz-en használtam őket 1:1-ben 2,35V-on 5-6-6-18-as időzítéssel, mert akármennyire is akartam lejjebb venni a feszt, vagy szűkösebre venni az időzítést, a gép ezt csak több rebootal jutalmazta, majd visszaállt defaultra. Nemrég eladtam a ramjaimat, mert jó áron tudtam hozzájutni a mostani ramjaimhoz, ami 2*2gb OCZ Sli-edition 1000Mhz. A prombléma most is fennt ál bizonyos értelemben, mert itt a fórumon sok helyen olvasom, hogy sokan milyen hihetetlen eredményeket érnek el a különböző ramokkal, nekem pedig egy szerény 1066MHz-es eredményre sem képesek, az állítólagos tuningramok. Ezt is 950Mhz-en használom 1:1-ben 5-5-2-12 1,9V-on(a 2 nem elírás). Szóval a helyzet az hogy ez sem megy túlzottan jól, 1100MHz-en akárhogy próbálom nem bootol a gép. Az MCH feszt próbáltam már egészen +0,025-től +0,300-ig de semmi. Normalon el sem indul. A vdimm feszt is variáltam már, az sem segített. 2,4V-on is ugyan az az eredmény. Szerintetek mi lehet a gátoló tényező, mert nagyon bosszant a dolog?? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés