Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
Jóhogy 800on CL4ben olyan eredményt kapsz mint 1066on cl6ba... De olvasd már el mit írtam: "Másrészt én nem az egekbe akarom húzni, hanem venni egy normális ramot amit 1:1 be tudok hajtani 1000ren cl4 be".
Ha ennyire húzni akarnám a dolgokat akkor vennék egy 2000es diablot oszt csü..
Egyébként meg a kutya nem mondta, hogy nekem játékra kell a ram, egyedül az CSS megy a gépen az is levan limitálva max 100 fps-re szóval..
Egy 800as CL4es black dragon 7-9k, egy 1066os Crucial szintén CL4be megy (1066on) 9-11, akkor már jóhogy a jobbat veszem meg 2k val drágábban.. (másrészt meg szarra nemadunk)
Szóval ne racsíts ha annyira tetszik a kingmax vedd azt szíved joga.. én inkább kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest