- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Miért is? Szerinted gyorsabb lesz a géped attól, ha 1200-on megy a memória? Elárulom, hogy alig látszik a különbség. Én perpill full alapon használom a gépemet, múlt héten pedig 2*2 giga 800-as mushkint vettem (sajna egyik modul rossz, ma megy gariba) mert ugyebár bőven elég az is.
-
diegho
nagyúr
kb teljesen mindegy milyen ramot raksz az e2160 alá, mivel elég lassú a memóriakezelés a kis procikkal, magyarul hiába lesz 1200mhz-es memóriád, kb annyi lesz az írás olvasásod, mint egy nagyobb procinak 800-as ramokkal. Kingmaxoknál drágábbat én nem nagyon raknék alá, ráadásul kingmaxot a gigabyte lapok szeretik is eléggé.
-
Hurkaleves
őstag
neeem...csak ezek lettek letesztelve a lappal!
persze, hogy megy mindegyik rammal a gép! csak nem biztos, hogy stabilan és az sem biztos, hogy pl. az 1066-os ram menni fog benne annyit...
én is 4 féle ramon estem át míg meg nem találtam a megfelelőt! meg sem néztem a lap support listáját! aztán a 4-nél gondoltam csak meg nézem mi az ami fixen jó és így jöttek a jelenlegi g.skill-ramok amik elég szépen hasítanak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest