Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
üzenetére
larpi leírta a választ ,azt "nevezik" free-nek
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
G^zC^mp€r Óh az van nekem is
már találtam egy raklappal ,de vestet még nem 
renard Jó neki
és mégis hol találta? random heli crash-nél ? találtak már páran de rohadt ritkán adja állítólag
Őh nekem kb 300 órám van benne ,tapasztaltam én is durvább bug-ot benne ,meg van jó pár zavaróbb bug ,de hogy mondjam ,én elvagyok vele így is
csak most már jó lenne valami jármű
mert néha már unalmas mikor megyek órákon keresztül mire odaérek A pontból a B pontba , igaz lassan jönnek meg lassan fejlesztgetnek de ha egyszer kész lesz és tényleg azok lesznek benne amiket elterveztek ,és nem lesz benne bug ,vagy csak minimális ,véleményem szerint nem nagyon lesz ellenfele ennek a survival game-nek
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb 
-
Új hozzászólás Aktív témák

- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak mert az állandóan ott van az a heli crash ,a videóban látni melyik három helyen van ..
már találtam egy raklappal ,de vestet még nem 
Mindenesetre kipróbálom majd a H1-et is ,bár most amit utóbb kiadtak valami videót ,háát már nem olyan mint mikor beharangozták ..nem tudom ,majd meglátjuk ..ha kijön és kipróbáltam majd akkor lehet csak véleményt írni róla ,de kíváncsian várom ..Dayz-be meg a patcheket várom állandóan ,új ruhák ,cuccok ,járművek stb stb