- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
No? Senki nem akar játszódni?
-
Más rendszerekbe úgy tudsz eljutni, hogy a navigációs képernyőn (N) ráklikkelsz a kívánt csillagra, és utána hiperugrasz (H). Persze csak a hatósugáron belüli csillagokig tudsz ugrani, de ez combosabb hajtóművek vásárlásával növelhető.
Ha artifactot talál, akkor szól a kompjúter. -
Atys01
csendes tag
Sajnos addig még nme jutottam el, nekem is még kérdésem van: hogyan lehet átjutni más rendszerekbe? Hol lehetnek még artifactok? Mert írta valaki, hogy valahogy jelzik, de nem találtam csak egyet a játék elején...
-
Na nekem is lenne kérdésem:
Ez a plazmaágyús cucc hogy működ?
Elvileg a jobb egérgombbal, de ha megnyomom elkezd olyan hangot adni, mintha töltődne, de nem történik semmi... -
Atys01
csendes tag
Igen igazatok van, tényleg nem drága és meg is fogom venni ha bejön a játék. Amúgy utána már nem szívesen válok meg egy-egy ilyen dologtól, mert ha jó, akkor elővehetem máskor is. Amúgy tetszenek az ilyen szivatós védelmek (mint anno a Settlersben a disznógyártás
) -
Kraptor
őstag
Aszem volt már egy ilyen téma. Azért mozognak, stb mert warez mint feljebb is említették. Ascaron akik fejlesztik ilyen védelmet raknak bele a játékba hehe

Sacrednél is voltak ehhez hasonló megoldások. A játék tényleg nem olyan drága és ha tetszik inkább vedd meg, szerintem. -
Azért (már ha tetszik) vedd meg. Nem drága, és mégiscsak dolgoztak vele a fiúk, te meg használtad. Ennyit megérdemelnek.
Én azt szoktam csinálni, hogy megveszek egy játékot, és ha végigtoltam és meguntam, akkor eladom. Általában az új ár feléért el lehet adni, és akkor gyakorlatilag féláron játszottam. Ha meg annyira jó, akkor megtartom (pl. Falloutok, NWN, COD2, miazmás...) -
Atys01
csendes tag
Bocs. Nem Anatol hanem Anathol. És még egyszer kösz.

-
Djuree
félisten
Én direkt ehhez vettem egy Saitek joyt de jobbra-balra nem mozog a hajó, pedig a joy jó az biztos.
Gondolom hibás lehet a kód... -
-
Atys01
csendes tag
Hello!
Nagyon jó ez a játék, de van vele egy-két gondom.
- ha lőni akarok, akkor nem az egérkurzor irányába lő, hanem csak mindig kicsit jobbra, mintha nem lehetne irányítani a fegyvert.
- a csillagtérképen minden csillag mocorog a helyén, és ahogy telik az idő a játékkal, mintha egyre jobban rezegnének. A végén már nem is lehetett célt választani, annyira mozogtak.
- eddig kaptam egy upgrade pontot, azóta semmit. Hogy lehet fejleszteni a hajót, és hogyan lehet más területeket is felfedezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amennyire tudtam elolvastam, de nem találtam utalást semmilyen helyszínre, hogy hova menjek.

, megoldva a probléma. (legalábbis remélem, mert kipróbálni még nem tudtam.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6ezer pénzt meg nem akarok kidobni valamire amiről nem tudom jó-e.