Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Monya78
üzenetére
nna ez a gumiszőnyeg ritka elszabott egy darab lett valóban. a lodgy gumiszőnyege, ami egyébként inkább műanyag, mint gumi, legalábbis rugalmassága nem sok van, az akkora és olyan formájú, mint a szövetszőnyeg, nekem is gyári mind a két garnitúra, nincsenek rajta ilyen pedál alá féligmeddig belkúszó fülek/nyelvek.
lámpaügy: akkó jóvanakkó, meg vagyok nyugodva, így jó, ezt vártam

a fényerőváltozás érzékelőse rettentően szubjektív. a semmihez képest az 5W már nagyon sok, az 5W-hoz képest a 21W már nem olyan sok. és az említett 5w/21w inkább adottság, mint tudatosság, ilyen izzók voltak használatban, ebből főztek, amikor annak idején kialakították az egész koncepciót.az enyémben van már 90ezer, ahogy írtam is már többször is talán, a szövetszőnyegre már nehéz lenne azt mondani, hogy gyári állapotban van
, de pont ez a dolga, hogy ez kopjon, ne a sokkal nehezebben cserélhető kárpit ugyebár.én 65kg vagyok, úgyhogy ehhez a témakörhöz inkább nem szólok hozzá

"első ülés háttámla összerugdosás" problémára (is) az üléshuzat adhat megoldást, az ajtó belülről meg talán eléggé plasztik, az bírja

"mekkora felelőtlenség gyereket csomagtartóban": hátugye define: csomagtartó. attól egyterű az egyterű, hogy nincs neki olyanja, hogy csomagtartó, az egész autó egy nagy csomagtartó tud lenni, ha kell, ugyanakkor viszont ez tud szabályosan puhatestűt is szállítani. az enyéim is imádtak a 3. üléssorban utazni, akkor még sokkal több nagyszülővel rendelkeztünk, akiknek, bár nem volt lehetetlen a 3. üléssorba bejutni, ki akarták próbálni
, de a 2. üléssor be/ki azért komfortosabb volt. mostanra meg már említett nagyszülők elfogytak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Alkoholista nevelde
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de pont ez a dolga, hogy ez kopjon, ne a sokkal nehezebben cserélhető kárpit ugyebár.