- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
Ha digi neted van és utp kábelen kapod a netet akkor valószínűleg az van mint nálam, hogy vagy szar a kábel, vagy a kábelvég szar, vagy a switch szar a lépcsőházban de a lényeg, hogy a bejövő link átáll 1000 ről 100 ra vagy még rosszabb esetben 10 re. Ebben a routerben lehet force 1000 res opciót választani az auto helyett. Ilyenkor jobb egy kicsit a helyzet, viszon hajalmos megszakadni teljesen ha nem tudja a kellő minőségű kapcsolatot elérni.
Ajánlott:
A kábelvégbe belenyomod a kábelt, az érintkezőket megfújod kontaktspray-vel. Ugyanezt természetesen megcsinálod a belső hálón is, lehet nem a befele jövő csatlakozóval van a gond. Ha továbbra is előáll a helyzet zaklatod a digit.Én levágtam a csatlakozót, raktam újat. Ugyanúgy szarozik 3 routerrel. Most egy szerver van rajta Intelpro kártyával és ugyanez van. 3 naponta húzom ki a kábelt meg dugom vissza, hogy végre 1000-res kapcsolatot kapjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest