Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikos21
aktív tag
Azt nem tudom de a beüzemeléskor hozta amit kel az utóbbi időben viszont egyre rosszabb a működése. Párszor már resetelve volt de az hogy a giga net csak 15Mbps a letöltés sokszor LANon a wi-fi meg 8-10 hát elkeserítő meg az utóbbi időben többször is el dobja a WiFi-t
lehet hogy érdemes lenne beruházni egy másik típusra hamár fizetem a 1000Mbps
Nem is piszkáltam mert amikor kijött a szerelő és beüzemelte akkor monta ez így a tuti, akkor az is volt. -
minas
aktív tag
Ugyanazzal a kliens készülékkel, ugyanolyan távolságról, ugyanolyan körülmények között jobb a wifije a huaweinek, mint a d-linknek. Tudom, akkor minek kínlódok, használjam a huaweit....
Használom, a d-lnk meg megy a fiók mélyére, nem üzemeltetek olyan készüléket, ami az áramfogyasztáson túl egy forintot nem ér (még szerencse, hogy ingyen adta a telekom). -
san2000
tag
Szia.
Még nem voltam otthon.Melóhelyen voltam.
Sikerült egy délelőtt alatt beállítani.Nagyjából minden megy.
Tényleg elég egyszerű a menüje.Sok konfigurálásra nincs lehetőség.
A Dyndns-el szívok még egyenlőre.
Maga a router amúgy nem lenne rossz.
Tényleg nagyon jó a wi-fi része.
Meg kell szokni.Azért várom,hogy egyszer legyen rá valami értelmes firmware.Köszi az infókat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet hogy érdemes lenne beruházni egy másik típusra hamár fizetem a 1000Mbps

ort forward,Dyndns,Wake onlan.Ezt tudja?