Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Bence008
üzenetére
Nekem megszűnt a wifi szakadás (minden óra elején megszakadt majd újracsatlakozott egy időben aztán addig variáltam a beállításokban amíg jó nem lett, de nem tudom mitől. Most viszont azzal szembesülök, hogy nem bír kiszolgálni
200Mbit feletti letöltésnél (280-ig is elmegy azon a gépen) beakad és, ha más eszköz szeretne internethez csatlakozni nem tud. Persze ritkán töltök wifi-n, de akkor is csúnya eset. A kábeles kapcsolatonkál semmi gond ezt úgy oldom meg, hogy ilyenkor telefonnal átcsatlakozok. 2.4-es wifi-re azon megy gond nélkül ilyenkor is. Ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
200Mbit feletti letöltésnél (280-ig is elmegy azon a gépen) beakad és, ha más eszköz szeretne internethez csatlakozni nem tud. Persze ritkán töltök wifi-n, de akkor is csúnya eset. A kábeles kapcsolatonkál semmi gond ezt úgy oldom meg, hogy ilyenkor telefonnal átcsatlakozok. 2.4-es wifi-re azon megy gond nélkül ilyenkor is. Ennyit tud.