Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

sziasztok,
    bekötötte a digi az 1000-s netet, hoztak huawei modemet, és ezen a routeren gondolkozok
    wifin lesz használva az internet, fontos lenne a sebesség az egyik gépen (a tervezett büdzséhez mérten)
    nem fogok kábelezni, bármennyire is olcsó és úgy jönne ki igazán a teljesítmény

a fő wifis kapcsolat egy Acer Aspire F5-573G-56W9 géppel lesz, itt gyakoriak a letöltések, de nem állandóak
    van még egy másik laptop (ennek nem tudom most megmondani a pontos típusát, de régebbi), ezen időnként vannak letöltések, nem fontos a nagy sebesség
    illetve 2 telefon mindig kapcsolódva lesz a hálózatra

a modem a bejárati ajtó mellett van, egyébként 4 emeletes, és a 4.-en vagyok, 60nm2 a terület
    megnéztem azon a helyen az elérhető hálózatokat ahol van a modem és 15-20 wifit látok, ebből 8-10 digis ....

a konnektor felé tervezem az új routert, remélem ennek is ki lehet egyenesíteni az antennáit, és szépen fel fog menni

a letöltős laptop másfél szobával van arrébb, közte 2 vékony tégla fal, a huawei wifijét maxon fogja
    qualcomm atheros qca9377 hálókártya van benne

------------------
    megfelelő lesz ilyen körmények, elvárásokra ez a modem, vagy keressek mást?
    ha megfelelő, milyen letöltési sebesség várható, 40-50mbájt/sec reális?
    TP-LINK Archer C5 Router jobb lenne? ez drágább, talán jobb is lehet, de feleslegesen nem fizetek többet
    használt is szóba jöhet, ha ennyiért találok valami komolyabbat

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés