- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mit csesztem el de a felszedett fegyverek nagy részét nem szedi fel hanem kiírja hogy broken. Attól sem függ hogyan ölöm meg az ellent, azaz felrobbantom oké lehet borken de hogy mindegyik broken az már szerintem bug.
Aztán utánnaolvastam és valami elmebeteg fejlesztő úgy gondolta hogy a játék economy-át megjavítja ilyen módon...
Mindegy, moddal helyreraktam a gyári 50%!-ról 0%-ra a hibás fegyverek arányát, majd ha hajlandóak lesznek más módon megoldani akkor leszedem a modot. Ha annyira szeretnének broken fegyvereket akkor csinálják meg úgy hogy valóban legyen fegyver durability és mondjuk robbanástól sérüljön vagy akár milyen nagy behatástól de ne mesterségesen random módon mert ez így baromság.
Ez kb ugyan olyan ökörség mint starfieldben az hogy nem lehet egyik hajóról átvinni a komponenseket a másikra csak azért mert hazavágná az economy-t. Single player játékról beszélünk aminél totál felesleges mindenféle balansz és kényszerített economy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest