Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtej
csendes tag
A következő választ kaptam, előrébb nem jutottam vele.
Az első 8 szám az investor kártyámon ugyan az mint a blue-n is volt.
Hi Dávid,
Ivana here stepping in for Henry - apologies for the delay in getting back to you.
I'm sorry to hear you haven't been able to add your card to Google Pay. I can confirm that this is a known issue affecting a small number of our customers our developers are aware of and working on a fix. Just to manage your expectations, we don’t have a more specific timeframe for a solution at the moment. Once we’ve fixed this, we’ll let you know.
We’re sorry for any inconvenience caused and appreciate your patience.
In the meantime, if there’s anything else you would like us to help you with, please let us know.
Best wishes, -
goop
őstag
Hja, most én is küldtem, hun gránitról asszony curve alá pakolt k h kártyájára, elment, de a pénz még sehol, majd k h -ról virtuális revolut visa ra, a pénz még szintén sehol. Szóval, ez messze nem gyors, se nem azonnali, mint pl a viber féle pénz küldés. 4 óra telt el eddig, elvileg 3 napon belüli a dolog...
-
petipetya
nagyúr
OFF, de emlékszem nagyon régen valóban alá kellett írni a kártyákat, ráadásul a blokkokat is, amikor a mágnescsíkos lehúzással fizettem. Valószínűleg azóta is ott kellene szerepelnie a szignatúrának a megfelelő mezőben, ám egyrészt felesleges, másrészt, senkit sem érdekel, harmadrészt úgyis lekopna.
-
természetesen van revolutom
de a Curve mögött egy hitelkártyáról akartam rendelni, és nem akartam hitelkártyáról tölteni fel a Revolutra
vagy ezzel nincs gond, nem érzékeli KP felvételnek?
(mondjuk ahogy visszaemlékszem még a Curve KP felvételt sem érzékeli a hitelkártya KP felvételnek
)
(#964) Oliverda én voltam a hülye hogy tagadva tettem fel a kérdést
szóval: biztonságban vagyok ha hitelkártyáról töltöm a revolutot?
-
Shade45
senior tag
Nekem is kb. 1 hét alatt érkezett meg, zökkenőmentes volt a regisztrálás és a vásárlás is!
A kiválasztott kedvezmény-partnereknél is pár percen belül már ott volt a jóváírás a kedvezmény kártyán.Nálam semmilyen probléma, fennakadás nem volt, mint amikről lehetett olvasni korábban.
Ja, és a postai csomagolás is nagyon igényes volt!
-
szuladam
aktív tag
Kezdjük azzal hogy ha online fizetsz pl paypalon az se mindegy hogy a paypalra vagy a saját bankodra bízod a váltást.
De hogy konkrétumot mondjak : intet bank rate / mid market rare alapján váltanak. Ez bank közi árfolyamot jelent magyarul. De a fórumban többször írták már. És a Curve honlapján is fent vannak ezek az infók.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest