Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Dreamweaver7
üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
Úgy fest alakul a dolog, már látom azt a biz. fényt!
Még simogatom itt-ott, de az alap már működik! 
KÖSZI MÉG 1X!!

Közben én is találtam egy hasznos oldalt, belinkelem, hátha vkinek jól jön majd ...
Ciao
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
B.U.É.K. mindenkinek!

Kérnék egy kis segítséget CSS-ben: adva van egy html oldal, aminek van külön <div> tag-ként egy fejléce, lábléce, törzse és jobb oldala.
Az aljával és tetejével nincs is gond, de hogyan adjam meg a középső és jobb oldali <div> magasságát úgy, hogy tartalomtól függetlenül legyen 100%, vagyis pont akkora, mint a mellette levő.
Azaz ha a középső részben van mondjuk 5 bekezdés, míg a jobb oldalon semmi, a jobb oldal akkor is legyen pont akkora magas, mint a középső rész ... és fordítva szintén.Eddig a css-ben csak a float: left; ... illetve a másiknál a float: right; szerepel. A height-nek hiába adok általános adatokat, mint pl. height: 100%, vagy inherit ... nem működik.
Gondolom van erre egy tök egyszerű megoldás, én viszont még nem vagyok elég jártas ebben a html programozásban, az istennek nem tudok rájönni!

Köszi előre is.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
köszi

-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a webprogramozásban ... és hát lenne 1 pozicionálási kérdésem:
CSS-ben hogyan adjam meg a margót és/vagy a "position"-t ha azt szeretném, hogy a html tartalmától függetlenül egy amolyan lábjegyzet mindig az ablak alján jelenjen meg??
Tehát a <body> részen belül van egy <div class="footer"> és azt szeretném, hogy ez mindig pontosan a böngésző aljától mondjuk 10px -re legyen.Köszi előre is!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még simogatom itt-ott, de az alap már működik!