- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
fordfairlane #2109 üzenetére
Az. Ugyanis mint láthattad hiányosak az alapjaim.
Olyan dolgokat tudok megépíteni html-css-ben(meg php-ban is) amiket már láttam valahol. Vagy olyan dolgokat, amikhez az elemi részeketát tudom venni máshonnan. Nulláról pl szerintem most hirtelen egy e-mail küldő űtlap formot se tudnék csinálni, pedig 1-2 éveegész napokat töltöttem el vele, hogy 6-7 ilyen kész formból csináltam egyet, ami nekem tetszett...Csak mivel nem is csinálom sűrűn, ezért felejtek is sokat.
Nem vagyok naprakész.
Régebben sokat foglalkoztam a dologgal, de mindig is csak hobbim volt, az is marad valószínűleg.
Csak valamiért szeretek ilyesmivel időt eltölteni, így foglalkozom vele kicsit. Kitudja lehet jó lesz még valamire.Sk8erPeter
Igazad van, egyáltalán nem felesleges, sőt...
Ezzel a lendülettel a 4-5lapos weboldalamra is felesleges PHP-vel betölteni a tartalmat, meg jquery-vel kezelni a képeket. Pusztán az egyszerűsítés és a dizájn hozta ezt. Gondolom előbb utóbb a bootstrap-et is így fogom kezelni. Kipróbáltam egyébként, és bár a css-emet át kell gondolni, mert a méreteltérések eltoltak mindent, tetszik a dolog, valóban könnyebb vele dobozolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest