Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az extensionös példa egyáltalán nem extrém. Nekem is vannak extensionjeim, amikkel átszabom az oldalak megjelenését, és ha lehet, akár komplikált selectorral, de inkább CSS-sel teszem, ez ugye hatékonyabb. Meg gondolom láttad ezt a threadet, a srác is pont ilyet próbált csinálni több elemre is a PH!-n.
A CMS-nél meg nem azt írtam, hogy "nem lehet" piszkálni a generált struktúrát, hanem hogy elképzelhető olyan eset, hogy gyors módosítást szeretnél eszközölni. (Szerk.: na most nézd meg DNReNTi hsz.-ét, akkor máris nem lesz ez sem extrém, pont erről beszéltem.)
De ahogy fordfairlane írta, lehet olyan eset is, hogy külső forrásból (webszolgáltatás, stb.) kapsz valamilyen tartalmat, amit mondjuk injektálsz az oldalba, vagy hasonló, és ennek a megjelenítését is szeretnéd testreszabni.(#2075) DNReNTi:
Na, pont ilyen példát írtam az előbb...
Szóval csöppet sem volt extrém (csak nem CMS-ről, hanem frameworkről van szó, de tökéletesen mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval csöppet sem volt extrém (csak nem CMS-ről, hanem frameworkről van szó, de tökéletesen mindegy).