Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia,
Szerintem jó sorrendben tanulod a dolgokat, nincs vele gond.
Pár megjegyzés:
- majd inkább a Javascriptet értsd meg alapjaiban jól, mint a JQuery-t vagy az Angular-t lévén mindkettő a vanilla JavaScripten alapszik, így én azt mondanám, hogy egy 20-as időbeosztás skálán 3 JQ - 3 Angular - maradék sima JavaScript legyen. De ez az én véleményem, ami a tapasztalatomon alapszik. Library-k/Framewrokök jönnek-mennek de a szülő nyelv az mindig ugyanaz.
- majd ha elértél a végére, akkor szerintem a PHP-re se fektess feleslegesen sok energiát, inkább csak annyit, hogy a nyelven keresztül meg tudd tanulni a programozás alapjait. OOP ilyesmik.. a szokásos stack. Helyette ha már az alapok megvannak, akkor próbálj majd ki minél több szerver oldali nyelvet.De amúgy szerintem teljesen jó az összeállítás, hajrá, jó lesz az
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Tippmix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest