- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi1105
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Véletlenszerűen igen, de vannak kiskapuk amit ki lehet használni apró trükkökkel. 😁
-
törölt tag
válasz
razorka777
üzenetére
rendben köszönöm

-
törölt tag
válasz
razorka777
üzenetére
Sajnos bmw-t adott,nem giuliát.Ha jól gondolom ez véletlenszerű.Van valami egyszerű mód hogy beadja a giuliát?
-
törölt tag
válasz
razorka777
üzenetére
értem és köszi.Akkor szerzek még ezüst kulcsot mert 5 hiányzik még.Szép napot és köszi
-
törölt tag
válasz
razorka777
üzenetére
de a giuliat csak rare importban kapom meg de választható mellette a 4c,de az nekem megvan,mégis azt akarja hogy vegyem meg
-
313313
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Menetközben engem is beengedett

-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hát röhögve nem. nekem nem mert az már nem szórakozás hanem szenvedés.
-
Rockstone
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Oke ha van egy hely szoljatok, vagy privat uzenetben akár
-
JackassJana
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ez sem stimmel...
szerintem a számokkal van némi eltérés! -
Dikri
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szia!
Ezt a listát honnan lehet letölteni?
-
Fang
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
A jobb felső sarokban 2016 október szerepel, biztos ezt akartad feltenni? minden esetre azért ezt is köszi

-
Jigli
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Igen
-
Jigli
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet de az androidhoz nem nyúlok egy játék miatt mert nem ez az elsődleges viszont azt jó tudni hogy egy az anomália csak a custom rommal ellátott készülékeket sulytja. Ez esetben akkor inkább a játék verzióját cserélem vissza az előzőre.
-
Asshya
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Az erő/súly arányból gondolom,a T4-esek közül talán a Ghiblié a legrosszabb!
-
capirossi x
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Most néztem videókat és más embereknek ezek az autók megvannak.
-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Úé. a St6 alkatrész nem strippelődik, nem lényegül át fusion part-tá.
-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ha kijön belőle egy olyan Stage6, ami még hiányzik, már megérte. Szerintem. Legalább egy picivel több az esély live versenyeken. Elég éles a mezőny. Egyébként is...mire tartogassam a dodót?
Az, hogy cheater csinálta a videót, a végeredmény tekintetében egyébként se releváns.
Egyébként nekem úgy rémlik, hogy beépített Stage6 alkatrésszel nem engedi a strippinget. -
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
wierra
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Stage 6 alkatrészek akkor jönnek igazán, ha Stage5-re upgradeli a vasat és utána stripeli.

-
Asshya
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Megvan a T5 is 488 cal legyalultam mindet!

-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Teljesen mindegy... Kb 1 éve történtek ezek a dolgok... Már messze nem ott járok, hogy azokat a kocsikat elnyerjem. Race anyway meg egyáltalán nem volt.. Az helyett volt valami 1290ft-os gomb, hogy vásároljak...
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem egyik Boss kocsi sincs meg pedig elnyertem tőlük. Nem hozta fel egyiknél sem, hogy megnyertem pedig legyőztem.. Fizetnem kellett volna rendes pénzt azért, hogy megkapjam. Pár hónappal korábban felvetettem én is ezt a dolgot.. HVagy misselni lehetett, hogy elnyerem a kocsiját vagy fizessek kp-t, hogy megkapjam. Nekem ezért nincs meg egyik boss kocsi sem.. Szóval nem egyedi eset...
-
Barell
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Hogyan tudom elnyerni tőle? Csak legyőzni tudom, nem hozza fel opciónak.

-
Barell
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Van más módja?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
na! akkor jól gondoltam!

-
access_denied
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor egy kis félreértés történt részemről, tény, hogy a legutolsó verzió már nekem is kimaradt az életemből, addig nem éreztem ilyen jellegű problémát.
-
ProgenXL
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
jah kidobta.
-
access_denied
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Komolytalan a játék pontozási rendszere, a live működése, márpedig erre kellene épülnie az egésznek.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor várok hogy essen valami mert a Boxter-t nem akarom el lőni elite-re :/
Kösz a segítséget.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Vágom akkor majd a tempest 1-es kocsikkal nyomom az elite time trialokat. De akkor az elsőkre áldozzak be valami trét vagy várjak hogy essen valami ládákból?
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Alap boss autókkal tudok menni olyan időt?

Még csak az Tempest 1-be fogok bele kezdeni szóval nincs semmi olyan járgányom. Gondolom most a Tempest 2-höz tartozó time trialokra gondolsz vagy nem?
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Miért szerencsére? Azért elég jó dolog volt, hogy ne az aranyat költsem benzinre.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
razorka777
üzenetére
Elhiszem. Amit tudtam megvettem rá, így Dyno szerint 13.711-et megy, az SLS pedig 14.079-et tud 1/2 mérföldes távon. Reddit szerint 13.000 körüli idő kéne, hogy meg tudjam nyerni az autóját, így addig marad a farmolás T4ben és remélem, hogy az alkatrészeknél kapok Nissan darabokat.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
razorka777
üzenetére
Van egy GT-R R35 Premium-om is, de az jelenleg csak 570+80-on áll. Miután megvettem közben jött a merci és örültem, hogy végre egy T2 feletti rare autó, így azzal folytattam. Ezek szerint hiba volt.

-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Az már +van
-
VipJoco
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Szerintem nem hozható.. De még 200 sem...
Laza játékkal 100-200 közt esetleg megcsinál az ember..
Mikor minden nap játszottam (reggel, délben, este) akkor csináltam 600-800 ezer RP-t egy szezon alatt..
Amit most csinálok az laza játék és örülök, ha 100 ezer RP fölé megyek..
2-3 naponta tolok 10-15 meccset.. Ez a laza játék.. Szerintem... És a legtöbb játékos is pont ugyan így játszik... 2-3 naponta előveszi aztán letol max egy tank benzint és már meg is unja..
Amióta megcsinálták a ládanyitogatós bugot azóta sosem elég az ezüst kulcs, hogy prestige car-t nyissak. Egyre nehezebben adja azt is. Még a Prestige meccsen sem tudok indulni, pedig pont az lenne a lényeg, mert ott lehet sok RP-t csinálni... Live nem megy nekem már kb 2-3 hete egyáltalán.. Nem talál kocsikat csak keres..Kezd a játék a totál élvezhetetlen kategóriába átcsapni..
Részemről ezért sem játszok már annyit..
Szóval az 50k RP tök reális minimum rp-nek egy olyan csapatban ahol nem unatkozó kisgyerekek töltik a szabadidejüket és semmi más dolguk csak nyomni a meccseket.. -
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szerintem ha már valaki játszik azért hogy ne dobják ki 50k-t akkor többet is fog játszani. Ez meg ürügy arra hogy az inaktivokat ki lehessen dobni. Gondolom

-
capirossi x
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére

Ez így jó ? De a szezon váltást megvárom mert nem akarok kitolni a csapattal . Azért szeretnék váltani hogy végre magyar csapatban legyek . 1 000 000 + simán hozom . Viszont a PH.hu hanyadik a listán általában ? Pár hónapja 148 rank voltam csak frissítés hiba miatt újra kellett kezdenem csak mire a support reagált addigra megvettem a Lamborghini centenariot ezért már nem fogadtam el a régi karakterem de most próbálják visszaadni a régi autóimat 😀 És kaptam egy kis kárpótlást is .egy másik csapatot én mentettem meg mert sokan kiléptek akkor hoztam a szezonban 3 000 000 t. Nem vagyok valtogató típus . Kérdés a képernyő közepén fent az autó neve mellett mi a jelentősége a két számnak pl t5 710 687? Azt tudom hogy miből lesz . Ebbe nincs benne a 300 000 extra rp a prestige car az már megvan lvl 5 minden plusz egy két lvl 6 + fusion parts. -
capirossi x
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Sziasztok!
Én tudok több mint egy millát!
Keresek egy jól haladó magyar csapatot! -
Kardos.N
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hali!
Én szívesen váltanék csapatot , level 69 aktívnak mondható vagyok.
Természetesen család és munka mellet marad egy pár óra játszani még.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Bocsánat, az nem. A 800 000 szokott összejönni. Ezek szerint van limit. Egyszer már voltam tag, akkor ezért lettem kirakva, így már világos. A millát nem vállalom be, köszönöm.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm. LacsuHUN Gondolom a jelenlegi 220 e crew pont az bukó. Vagy azt viszem át?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
fel se tünt h kilèptèl tőlünk.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
De te PC-n, nem?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nállam is a frissítéssel.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
pont most kaptam megint GT350-et ezüstbőőő... törés és KETTŐ 6!! (pont nem volt 1ik sem)

szerk: gumi, moci, durgó meg nitró már hatos

bőszen veszegetem a Fiestákat! meg talán lehet farmolok majd pénztet és veszegetem a mustangokat a kékek (pink fusion jöhet mustangból?) miatt -
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
nincs és csak 1 S6 van hozzá
(nem szeretem, idegbeteg autó) -
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
KÖSZI!
T4:13.39 meg T5: 10.9? jézusom... hát akkor megragadtam

összedobtam egy tétéerest T2-re az már most tudja teszteltem... hát akkor stage 6 vadászat lesz T4 meg T5-ön... faccca
szerk: hajnalban szolgálat végén beesett még 2 arany kulcs... hát richtig ARANYBÓL csak viper jött 3 csillag... húdeszentségeltem... LAFerkához már van elég sokmindenem itt friss accounton is... jöhetett vóóóna

szerk2: sima vipert betörtem, jött egy intake 6-os, hát azzal izé még kevés leszek a 13.39-hez
-
Gerár
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ok
-
Gerár
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Helló!
Van még hely? -
kiezTe90
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nemtudoma rankot hol tudom megnézni.

Van 34ezer respect pointom, meg két kocsim. (Bár a Tier2-es TT-t lehet eladom, mert nemtudok vele megbarátkozni)
Tegnap kezdtem. -
kiezTe90
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Na jó, de Te (Saját képek?) egy profi crewben vagy. Én mint kezdő, tuti nem kerülnék be egy ilyenhez...

-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Tegnap nekem is úgy jött össze
márcsak a focus rs-hez kellene cucc mert nem tudok tovább haladni a story-val. -
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem am gyanús hogy ha net nélkül nyitogat az ember nincs 10x szorzó.. vagy direkt nem dob prestige verdát mert én ezelőtt kb 150 azelőtt is 200+ nyitottam és nem dobta miután nettel nyitottam 2.ra ideadta a verdát fura....
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Mi nem ügyeskedhetünk a ládanyitogatással

-
Gabi Hapi
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ja, vagy úgy... A droidosok diszkriminált CSR2 gémerek?
És ez - ha jól olvasok a sorokban - nem az első alkalom... -
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Gyors meg is veszem 20 euroért, ja nem!

-
Rakeem
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem nem lett ennyire menő. Kevesebb az arany kulcs.
Viszont az upgradelt calendar mellé mást nem kaptam. Állítólag a kulcs nyitogatós lap is más kellene legyen, meg lehetne venni egy új fajta lambót.
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Oh god lol! Akk már rakom is fel köszi. Én meg már bepánikoltam

Más:
Kinyitottam egy Silvia S15-öt tök dögös kár hogy locked custom. Azért megtartom.

-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Első hetet igen. De nem hinném hogy az ad 10 arany kulcsot?
-
Over567
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Mindegy én örülök mint majom a farkának.

-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm. Nincs LB-m, csak sima. Simával csináltad?
-
Kapszlock
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Több ilyen nevűt láttam, remélem, jóba jelentkeztem

-
Gabi Hapi
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ezért nem is értettem SZACSKO-t...
Tavaly októberben kezdtem a játékot, csak úgy egyedül, csapat nélkül... Sok dolgot nem tudtam a játékkal kapcsolatban, örülök, hogy itt válaszokat kapok, ha van időm visszaolvasom a posztokat is. 
Szivesen csetelnék, nincs ezzel baj... De egyrészt, ha van időm, inkább játszom a játékkal kicsit, meg család és munka is van...
Másrészt - mint mondtam - qrva aprók a betűk cseten a telefonon olvasva / irva kínszenvedés. -
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hát, szerintem ez 1 eurót sem ér, nem hogy 10-et.
-
slug
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Elite 1 tier4ben sima GT-R -el mentem vegig
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor Te szerencsés csillagzat alatt születtél...
Én már 3-4 napja egyetlen videót sem kaptam... -
Rakeem
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszi az infot.
T2 és T4 már meg is van. Most T5 van soron. Csak már kicsit unom, de az a rengeteg reward nem hagy nyugodni.

-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Rohadtul zavar, hogy én nem kaptam meg egyik Boss verdát sem. Tudom, tudom. Nem sokról maradtam le, de zavar. Illetve Elite-re szeretnék menni, de rohadtul nincs pénzem rá. Most már tudom, hogy melyik kocsira mennyit költsek, meg mire figyeljek.. Első nekifutásra vaktában játszottam, azt sem tudtam mit csináljak..
Egyébként nekem az Elite rész még most is egy szürke köd.. Hogy, hogyan alakul az, hogy xy kocsival játszok akkor azt már nem tudom használni máshol... Szóval tök homály az egész...
Meg az is zavar, hogy hogy a fenébe van egyeseknek több millió pénzük... Nekem egyszer volt 2 milla körül, de, ha nem költöm rá az Aventadorra akkor az egyik versenyt nem nyerem meg... Azóta meg 100-200 ezreim vannak csak. 2 millát az Elite-hez nem is tudom mikorra tudnám összeszedni.Meg azt szeretném, hogy megmaradjon a mostani mentés és a két account közt váltogatva tudjak játszani.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Egy másik meglévő gmail-os címemre jelentkeztem be a telefonnal és az addig használtat töröltem.
Írta is játék indításnál, hogy ezentúl ez az új fiók lesz a játékhoz rendelve, aztán ki is írta, hogy google play 1-es szinten vagyok az új accal. Viszont mikor elindult a játék akkor a régi accomon levő mentésem jött vissza ami fura, mert mi köze a két accnak egymáshoz, főleg úgy, hogy a játék adatait kitöröltem mielőtt az új accal bejelentkeztem volna. -
slug
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
letoltam subaruval, cash-bol egyszerubb autot venni mint goldbol, aztnem tudok farmolni
-
slug
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
sajnos azt hasznaltam time trialnal, most subaruval probalkozom majd ha "megjon"
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Tölthető a v1.10.1 apk + obb.
-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Lehet bedobta akkor már nekem is, csak ezeket no perc alatt szoktam bezarni.

-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ezt honnan tudod?
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Különben Elite-re a belépő 2 milla pénz?
Mert akkor még nagyon messze van nekem, hogy oda menjek.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Ez milyen verseny? Elite?
Most nincs fent a telefonomon a játék, mert romolgatom, de ha úgy van felrakom. -
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor nem tudom.
Én csak a miss out-tal tudtam továbbmenni, mert a többi lehetőségnek nem volt vége. Mindig vissza kellett mennem.Lehet, hogy elkezdem előről a játékot. Van értelme azokért a kocsikért? Egyáltalán lehet törölni a google accomból az eddigi mentést?
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
De a verseny végén felajánlott valamit és aranyat kellett fizetni. És rányomtam mindenre, hogy menyjen tovább, de a végén nem engedte megvenni.
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nah felraktam az egész andy-t újra most playből indítottam a játékot így felajánlotta az accom.
Csak most meg 5 perce tölt és semmi kezdem unni....ezt a sok bugos sza.... -
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Elite autóval nem mehetsz megint elite versenyt.
Ha megcsinálod a versenyt, akkor elite lesz az új kocsid, amivel gondolom nem mehetsz az adott szériában, tehát kell húzni még1 kocsit.
Én most égettem el vagy 10 mini fusion partot, mert berakom, elveszi a pénzt, felmennek a pontok, és mikor visszalépek, megint eltűnnek, így viszont buktam egy csomó fusion partot, és nem tudom annyira felpöckölni, hogy megüsse a 12.550-es szintet, szóval vehetek vagy 5 minit h legyen újra fusion partom.
Szerintem hanyagoljátok a játékot amíg nem jön egy bugfix.Közben csak meglett a minivel, 12.535... és hiányzik vagy 100 pontnyi fusionérték
A lényeg, hogy a kocsi most kapott "elite" carként fix +10% rp bónuszt!Tehát aki tudja, hogy teszem azt xy kocsival szeretne adott kategóriában majd live race-et farmolni, az most az időmérőt azzal a kocsival tudja le.
Első körben most mind az 5 kategóriában le kell tolni a versenyt és lockolni egy autót ami elite licenses lesz.Közben ha jól látom lehet remove-olni a stage 6 partokat, kérdés milyen áron, nem mertem rákattintani

-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Kifizettem 2millát, most mind az 5 területen megjelent 5ezerért 1 verseny, hogy milyen időt kell leverni, és az a kocsi elitté válik. Most kajolok, utána ránézek, mert ha ezt az időt megütöm, gondolom azzal tuti nem versenyezhetek.
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Kicsit talán több a töltés képernyők között. Minden kategóriába 1 új autó. Lehet rendezni a garázst, de ha kilépsz és újra belépsz a garázsba, akkor mintha nem venné be mindegyik lépést és csinálhatod újra, de utána se vette be, szóval nem fogom 3adjára is átpakolgatni, hogy megint csak a felét jegyezze meg hova raktam.
Daily battle mellé megjelent a napi bejelentkezésért járó jutalom is, és igen, van új tempest. Tier 2-vel kezdődik, és 2milla a belépő érte
A garázsrendezés egyértelműen bugus, autót akartam kiválasztani, de már rendezni akarta, lesz itt még hotfix...
A garázsfülek is átnevezhetőek.
Mindjárt ráküldöm a porschémat a T2-re, már csak 60k pénz kell.
T6 upgrade lehetőséget nem mutatta garázsnézetben a porschemra, ez is egy bug, már 3 hete nem tettem bele

-
Gabi Hapi
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nekem "Coming Soon..."

-
Kardos.N
tag
válasz
razorka777
üzenetére
adatok törlése

-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Igen fel volt rakva.
-
Fehdavee
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nem tudom nekem MI M4c van amibe egy LG G4 hardver van csak egy full hd kell hajtani nem 2k és a játék nagyon faszán fut verseny közbe még soha nem szaggatott be egy kicsit sem a tölétés se több mint anno az 1 be volt... Akkor majd mókolok az andyvel de arra még nem kaptam kérdést hogy az normális e hogy ha feltelepítem nem dobja ki azonnal az accunt dolgot mint telón. Itt végig kell vinni a tutorialt van akkor ramenti az újat az addigi állásra?
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Hát elég gyors, folyton mindenkire várnom kell live race-en, nagyon sokszor még az animáció is végigfut és még akkor sem töltött be a másik... Nagyon ritka h vki más is pöccre ott van.
Szóval igen, gyors. -
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Bocsi, de iphone 7en akadásmentes, nem tudtam h fullos androidon trágya.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Ergo a játék szar.

Mondjuk az igaz, hogy elég sok probléma van vele.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Azért tetű lassúnak nem mondanám. S7-be pedig elég combos gpu van.
Én P9-cen jászom. Néha érzem induláskori gázadásnál, hogy beakad, de amúgy semmi különös. -
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Az fxxk trükkös, ha jól emlékszem wheelspinnel kell rajtolni, tehát pörgesd túl a perfect start fordulatszámánál, és úgy meglesz. Perfect, good, vagy slow starttal sosem fog sikerülni, HA az emlékeim nem csalnak.
-
Gabi Hapi
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Írtam PM...
-
Gabi Hapi
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ha kikapcsolom a ládás trükkhöz a netet, (wifi) Donna közli "offline" és annyi, visszalép a garázsba a játék. Mit lehet csinálni?
-
fdisk
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Sok magánéletük lehet.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
300K egy nap alatt? Jézusom.

Én annyit csinálok egy szezon alatt... Vagy annyit se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED monitor topic
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem a számokkal van némi eltérés!

Keresek egy jól haladó magyar csapatot!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de akkor is csak 1-1 alkalom ha volt.