Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacsu
csendes tag
Szia!
Ez milyen lista? Hivatalosan ezek az elérhető legjobb idők? Én a Ferrarit a garázs sarkában rohasztom és várok egy One1-re, mert azt gondoltam, az lesz a fullos autóm. Bár a képeket nézve mindegy menni időt és pénzt tolok bele, a csalók ellen nem győzhetek.
Ooo! Nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel!
-
MK VII
veterán
A jelenlegi leggyorsabb autóm a T4-gyes Nissan GT-m. 14,460 a fél mérföld vele.
T5-ös kocsit még nem is vettem, mert nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem meg..Más.
Kaptam egy értesítőt, hogy xy valamennyivel, már nem emlékszem, nagyobb a drop rate a porsche-ra.. Pont volt is ezüst kulcsom.. Mondom nyitok egyet... T2-es 1 csillagos Lotus-t adott.. Komolyan vicc, hogy képtelen egy normális autót adni... -
razorka777
veterán
Az alább leírt módszer bármelyik nyitásnál működik.
1.Menj be a rare importsba
2.A telefonon mindenféle netkapcsolatot szüntess meg.
3.Nyiss ládát, nézd meg az autót.
4. Ha nem tetszik amit nyertél, akkor zárd be a játékot, töröld az adatait.
5.Játék indít, profil mentést visszatölt, a kulcsod megmaradt.Ezt a végtelenségig lehet játszani.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
SZACSKO
tag
Megkottyan. Unokaöcsém nemrég kezdte, annyit tud játszani, amennyi benzint ad. Tehát 80 percenként kb 10-et. Arany nincs, mert honnan lenne. Ráadásul - és ezt úgy látom, már elfelejtettétek - amíg T-1 T-2 autó van csak, addig live-ben csak gépekkel tesz össze (legalábbis 99%-ban azokkal) Egymástz megtalálni lehetetlen, ráadásul mivel kezdők, nehéz ugyanúgy beállítani az autókat, hogy egymásra találjanak, nem is beszélve arról, hogy 1000 lobby van azon a szinten. Ami egy kezdőnek 2 hónap játék az egy profinak egy nap. Max. 2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Szemüveges topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest