Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Oppenheimer #5580 üzenetére
ez már a második huzásuk volt. az elso detto, csak ott meg volt hangfelvétel az ügyfélszolgálattal amikor megrendeltem a 2 éves elöfizetést. szo nem volt benne arányosság elvröl, a jogászuk feladta egybol, akkor csak kikapcsolták a szolgáltatást, de utána helyreállt a béke, egészen nyárig, akkor volt a második a corfus sztori. elötte kaptam a 400k-s telot 2 év hüségre, ami végül nálam maradt.
ugyhogy velem jol járt a voda. amiota váltottam a yettel-re azota nincs semmi gondom a mobilszolgáltatoval.
a netem otthon vodás, ugye volt UPC, de már ismerik a nevem, nem mernek szarakodni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest