Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Az igen!
Gratulálok!
Sok távcsövem van, de nekem is régi vágyam egy apokromát, úgyhogy most azért irigykedek ám!
Nagyon meg leszel vele elégedve, pár éve volt hozzá szerencsém, és valami hihetetlenül tiszta képe van ezeknek.
Az okulárokon nem szabad spórolni, mert valóban rengeteg múlik rajtuk...semmit sem ér egy jó tubus, ha színezős bóvli az optika...és legtöbbször a Skywatcher-ekhez mellékelt/vásárolt alap okulárok valóban használhatatlanok. De szavaidból kiindulva ezt nem kell taglalnom.
A színszűrők bolygózni / mély egezni szuperek lesznek, de ha neked lennék, napfóliát is beszereznék. Így lehetőséged lenne napmegfigyelésre is használni a csövet -ami az ED-k egyik erőssége.
Céltávcsövet pedig -legalábbis minőségit -ne várj ettől a gyártótól. Én egy dobozban gyűjtöm a tubusokhoz kapott ipari hulladékokat, talán a kutyának játszani jók lesznek egyszer.Nem tudom a tiédhez mit mellékeltek, de le merném fogadni, hogy nem jókedvedben akarsz rá egy normális vezetőt...
Canon át van alakítva?
A 4 mm-es okulárod planetary vagy sima?Asszem' egyenlőre befejeztem nincs több kérdésem
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest