Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• popey37

addikt

válasz 5150head #5550 üzenetére

szia. hát figyelj, a BTC-ben Iván elég korrekt, ha felajánlotta, hogy kicsréli egy modernebbre, azonnal fogadd el a cserét. az már nem fog elállitodni, ha esetleg mégis, akkor beállithato csavarokkal.
    az én 127-em futott velem együtt kocsival biztosan 10k kilométert, soha nem nyultam a jusztircsvarokhoz, mert nem kellett.
    sajnos a jusztir nélküli tubusok egyik rákfenéle az, ha nem pontosan ugyanugy tizedmiliméterre pontosan rakod össze, akkor oda a jusztir. van ilyen newton tubus is, söt az SW olcsobb szegmensében az akromátok szintén ilyenek, nincs jusztirozási lehetöség.
    a lencséseknél pl. ezért nem szabad szétszedni a lencsepárt, mert tuti nem rakod össze ugyanugy, a hézagolo lemezekröl már nem is beszélek.

egy szo mint száz, irány vissza pest és cseréljék be. azt az egy kört szerintem még megéri.
    még ha egy pár ezrest ré is kell dobni, még akkor is megéri, ha van kis lovéd plusszban érdemes rákérdezni egy 127-re, hogy mennyi lenne a feléra ha arra cserélnék be./ zárojelben irom és szigoruan köztünk maradjon, ha Ivánnál, csak Ivánnál kp-val fizetsz lehet megkinál valami kis kedvezménnyel is. én már vagy 4x kaptam nem kevés engedményt./

Új hozzászólás Aktív témák