Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
5150head #5550 üzenetére
szia. hát figyelj, a BTC-ben Iván elég korrekt, ha felajánlotta, hogy kicsréli egy modernebbre, azonnal fogadd el a cserét. az már nem fog elállitodni, ha esetleg mégis, akkor beállithato csavarokkal.
az én 127-em futott velem együtt kocsival biztosan 10k kilométert, soha nem nyultam a jusztircsvarokhoz, mert nem kellett.
sajnos a jusztir nélküli tubusok egyik rákfenéle az, ha nem pontosan ugyanugy tizedmiliméterre pontosan rakod össze, akkor oda a jusztir. van ilyen newton tubus is, söt az SW olcsobb szegmensében az akromátok szintén ilyenek, nincs jusztirozási lehetöség.
a lencséseknél pl. ezért nem szabad szétszedni a lencsepárt, mert tuti nem rakod össze ugyanugy, a hézagolo lemezekröl már nem is beszélek.egy szo mint száz, irány vissza pest és cseréljék be. azt az egy kört szerintem még megéri.
még ha egy pár ezrest ré is kell dobni, még akkor is megéri, ha van kis lovéd plusszban érdemes rákérdezni egy 127-re, hogy mennyi lenne a feléra ha arra cserélnék be./ zárojelben irom és szigoruan köztünk maradjon, ha Ivánnál, csak Ivánnál kp-val fizetsz lehet megkinál valami kis kedvezménnyel is. én már vagy 4x kaptam nem kevés engedményt./
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest