- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Én tudom, hogy mindenkinek a maga gyereke a legszebb, legügyesebb, legokosabb...
De hogy én milyen ajándékot kaptam... Néha emlékeztetnem kell magamat rá a konstans szülői bűntudat, szorongás, és olyan sehová nem vezető gondolatok között, miszerint ilyen világra, ilyen országba, társadalomba gyereket vállalni... De ki tudta ezt 7 évvel ezelőtt? Senki. Vagy valakik, de nekem nem szóltak.
Néha (átvitt értelemben) pofáncsap a saját gyerekem a szövegével, olyan, mintha egy életet már végigélt ember bölcsessége szólna belőle. (Biztos túlzok, mert az én gyerekemről van szó, de akkor is igazam van)
Tegnap este, miután ledolgoztam a napomat, hazamentem, megfőztem mára (mert ma is dolgozom) és épp már 8 óra volt, a gyerekem elkezdett nyüstölni, hogy menjünk az állatkertbe, mert állatkertek éjszakája van. Erőt vettem magamon és elindultunk. A hangulatomnak az sem tett jót, mikor odaérve szembesültem azzal, hogy nemám a szokásos jegyár van. Ketten 9000 Ft-ért jutottunk be.
Mivel már induláskor sem voltam a helyzet magaslatán, innivalót nem vittünk magunkkal, így természetesen venni kellett a büfében vizet, méregdrágán. Nagyon szimpatikusan ki van írva, hogy petpalackost nem forgalmaznak az anyatermészet védelme érdekében, de azért ilyen műanyag, sötétben világító pálcákat méregdrágán azt igen, na hagyjukmá'...
Szóval kellőképpen hangulatban voltam, morogtam, hogy ennyi pénzt kiadni, ráadásul én még világosban sem igazodom el az állatkertben, nemhogy setétben.
SZÓVAL... Morogtam, mint a bolhás kutya, mire a fiam azt mondja: "sajnálom, hogy fáradt vagy és nem volt kedved eljönni, de én ezt most annyira élvezem..." Többet nem is morogtam.
Aztán mi is vettünk ilyen világítós pálcikákat, amiből a gyermeknek "nyakláncot", nekem meg macifüleket hajtogattunk. Mondtam, hogy á... Nem veszem fel, ki fognak nevetni, egy 40 éves nő mit teszi magát ilyen gyerekes dolgokkal... Mire a kisfiam: de én szeretném, hogy felvedd, mert cuki és te nekem így is a legszebb vagy, amit meg mások mondanak azzal nem kell foglalkozni! És megölelt.
Hát basszus... Még ma is felvettem a macifüleket.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest