Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Valahányszor egy kicsit jobban állok anyagilag, mindig beüt a krach, amire azt a kicsike pluszpénzt el kell költeni. Például a Golf előszeretettel időzíti ilyen helyzetekre a lerohadást. Nem is tudom, hogy örüljek, hogy akkor van baja, mikor van pénz megcsináltatni vagy bosszankodjak, mert így rá kell költeni, és megint nem tudom félretenni. Bánja kánya, inkább örülök. Churchill egyszer azt mondta, hogy minden ember akkora, amekkora dolgok felbosszantják. Tékitízi Linda. :)
    Most ki kellett cserélni a hűtőt, ami nem két forint volt, de legalább nem kell fűteni a kocsit 40 fokban, hogy ne forrjon fel a víz... A ventilátor se kapcsolt be, amikor az lett volna a dolga, most az is pipa, a hűtővíz sem folyik már, az is pipa, kormányszervó olajat is utántöltöttem, pipa (nem is tudtam, hogy az ilyen piros és nagyon büdös olaj :D). Budaörsön vettem az olajat a Bárdinál. Akinek most van szüksége valamilyen autóalkatrészre, az most menjen, mert 10% kedvezmény van mindenre, meg normálisak az eladók, mert én úgy mentem oda, hogy vittem egy papírt, hogy milyen olajat vegyek a szervóba, amiről kiderült, hogy az egyik legdrágább (de még mindig olcsóbb volt a Bárdinál, mint a Homasitában...), és azt mondták, hogy van kb. feleárban ugyanolyan jó olaj, jó lesz az öreg Golfba az is, és tényleg jó lett, és így egész olcsón megúsztam ezt a részét.
    Amúgy, hétfőn a Golffal szaladgáltunk a kolléganőmmel, mert a céges autó épp műszaki vizsgán volt. Kolléganőm agyondicsérte a Golfot, nem akarta elhinni, hogy 20 éves, meg milyen jó állapotban van, meg hogy bírja a strapát, hogy mindennap kijárok vele Érdre, azokra a sz*r utakra, és milyen szép autó. Alig fértem el a vezetőülésben, úgy dagadtam a büszkeségtől. :D Erre másnapra nem elkezdi folyatni a hűtővizet, meg nem betojik a ventilátor? :U Szóval, megmondtam a kolléganőmnek, többet egy szót se szólhat a Golfról. Boszorkány. :D
    Tehát elköltöttem a Golfra most egy "kis" pénzt, de azt továbbra sem tudom, hogy az unokahúgom világraszóló lagzijába milyen ruhában megyek. :F Valami szoknya, ofkorsz, mert júliusi kánikulában hordjon nadrágot az, aki hülye. De mivel most a pénzem a kocsira ment el, majd azt húzom magamra. "Bocs, nem volt pénzem ruhára." :D De most miért, fehér színű, pont esküvőre való.

Suliban is minden oké, őszinte megdöbbenésemre eddig minden vizsgám, gyakorlati jegyem ötös lett. :DD Legutóbb tegnapelőtt csütörtökön vizsgáztam. Kemény volt, de meglett az ötös. Megköszöntem a tanárnak, erre azt mondja, hogy "ne köszönje, megdolgozott érte." Azthiszem... :D
    Anyám rettentő büszke. Utoljára akkor sírt iskolai tanulmányaim kapcsán, amikor negyedikes gimnazista koromban igazolatlan hiányzások miatt kaptam egy igazgatói intőt hazavittem az érettségi bizonyítványom és bemutattam, hogy 5 tantárgyból sikeresen leérettségiztem, részemről a közoktatásnak vége. A főiskolai diplomám annyira nem hatotta meg, de most megint könnybelábadt a szeme, mikor megmutattam az indexem. Én mondtam, hogy ne sírjon, azért mert perpill jól haladnak a tanulmányaim, korántsem jelenti azt, hogy majdan a deplomát is a kezébe tudom adni. :D Ahhoz ugyanis középfokú nyelvvizsga kell, ami nincs. Az utolsó félévet már ki kell fizetnem, ami az Eltén ölég sok... Áh... Várjuk ki a végét...

Aktív témák