Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Hát ezt is megértük... Ma elmentem a Koodza sportdiszkontba. És rájöttem, hogy a Decathlonnál sokkal jobb.
Lenne, ha nem lenne kifosztva.
Vettem ilyen cuccot... ilyen... össze kell nyomni, és akkor erősít.
Nem tudom körülírni, na...
Szóval így néz ki. Most jól meg is dolgoztattam magam vele, hát nem egy leányálom, de hát a szépségért szenvedni kell, és megéri.
Szerettem volna még súlyzókat venni, két 1 kg-osat, de a súlyzóknál is le volt rabolva a polc... Hát ocsojás cuccok ezek, tényleg, viszik, mint a cukrot, meg egyébként is, arról vagyunk híresek, ha a szar ingyen van, azt is visszük. Squash ütőt is láttam volna 3000-ért, ha lett volna belőle, de legfelejbb csak az árcímkét tudtam volna elvinni.
De nem baj, azt mondta a kasszában a némber, hogy hétfőn és pénteken szoktak cuccokat kapni, súlyzó biztos lesz péntek-szombaton, squash-ütő aligha.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- IPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22. Apple jótállás
- Electrolux 240-4S hűtő
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest