Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Ulláccik nem igazán bírom a sok vaskészítményt. Bár azt mondták, csak akkor szedjem kettesével, ha bírom. Hát nem bírtam. Bár ilyen mellékhatásról nem olvastam a tájékoztatóban, de szédültem, forgott velem minden reggelente, csak fekve éreztem magam biztonságban. Elég ijesztő egy dolog, amikor az ember lánya képtelen eltalálni a lépcsőfokokat lefelé. Úgyhogy ma már csak 1 tablettát vettem be, és egyelőre nem szédülök.

Amúgy kb. 5 napja egyátalán nem ettem húst. Még a gondolatától is kiráz a hideg, nem kívánom. Nincs mögötte semmilyen ideológia, nem vagyok vegetáriánus, egyszerűen nem megy. Ma ebédre harcsapaprikás volt, az még lement, de nem mondanám, hogy megpúpoztam a tányéromat. Mondjuk a kajálással amúgy is gondjaim vannak az utóbbi időben, ami igazából nem is gond. Fogyókúrában vagyok, az orvosom fel is írt egy olyan bogyót, ami étvágycsökkentő, kalória leadást segítő (én csak simán égésgyorsítónak hívom), és úgy látszik elég hatásos. :DDD Mert rendszeresen hazahozom a kaját, amit munkába viszek, s késő délután, mire hazaérek, úgyérzem, mintha egy apró citrom sírdogálna a gyomromban, de még ekkor sem rebbenek rá a hűtőre. Aztán estefelé betolok némi joghurtot, gyümölcsöt, és késő este kopog a szemem az éhségtől, de kibírom másnap reggelig. Reggel meg aztán megint úgy ébredek, hogy nem is vagyok éhes, csak kávét ide, gyorsan.
    Szóval lehet, hogy nem is a vastól, hanem az éhségtől szédölgök reggelente? :DDD
    Minden reggel megmérem magam. Természetesen csakis vécézés után és még reggeli előtt, pucéran, hiszen így látszik az ember tényleges súlya. Tegnaphoz képest 20 dekával vagyok könnyebb. :C A bogyó szedésétől kezdve (kb. 3 hete) meg 2,4 kg-mal. Mondjuk digitális mérleg, és persze mutat mindenfélét, míg meg nem állapodik egy ponton, másodjára ráállva pedig egy másik ponton, szóval a hitelessége megkérdőjelezendő.

Babának meg küldök egy számot mindenkinekakiszereti!

Kájli Minyon - Háu dáz it fíl in máj ármsz?

Aktív témák

Hirdetés