- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pala
veterán
válasz
Jhonny06 #15685 üzenetére
Ugyanez volt Far Cry-ban is, csak ott meg helikopter lő le, tökmindegy hova bújsz.
nsrking: hát szó szerint azt.
A játék végén a bazinagy atomrobbanás kicsit máshogy néz ki dx10-en (de tényleg csak kicsit). Gránátok vagy rakéták robbanásánál nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #15652 üzenetére
nah..innen jön is 1200K-val...ez már valami
Köszike...nemsoká le is szedem aztán megnézemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #15649 üzenetére
és valami normális Linket nem tudsz/tudtok adni mert ami az 1. hsz-be van az első link halott a másodikról meg 200K-val jön ami elég gyér..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nnnnn
tag
válasz
Jhonny06 #15641 üzenetére
hát fogtam letöltöttem kitömörítettem és bemásoltam ide:
C:\Documents and Settings\-\Dokumentumok\My Games\Crysis\SaveGameslehet h átkéne neveznem? mert alapból Luigi_Recovery_crysis a neve és a többinél ott van a küldetés neve meg minden...
programm filesnál nincs olyan mappa amit mondtál... máshova telepítettem nem a C meghajtóra
[ Szerkesztve ]
ITT KERESS ---> BigG.(nnnnn)
-
djtoomi
addikt
válasz
Jhonny06 #10990 üzenetére
Körülbelül 25-30fps-től.A legtöbb film 24.99fps-el megy.Pl néhány ismertebb és elég bonyolult,vaskosabb film:stalker,alien vs predator,bad boys-ok,kör,kaptár,tokyo drift,horrorra kadva sorozat...
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
feka007
veterán
válasz
Jhonny06 #10769 üzenetére
Vékony, de hangos szar a hűtése. Akkor már inkább foglaljon el két slotot, de legyen olyan mint a G80-on. Különben is kit érdekel, hogy két slotos, akkor zavarjon majd amikor nem fog elférni miatta a hangkari, addig én teszek rá hány kiló, milyen hosszú meg mekkora az átmérője...
-
-
debut12
aktív tag
válasz
Jhonny06 #10683 üzenetére
Persze, én vágom is, csak Green-nek vannak fenntartásai a magas gépigény + hihetetlen grafikával!
Amúgy azt olvastam később lesz ultra high beállítási lehetőség is, ez igaz, vagy csak kacsa???Elakadtam ott, amikor a hajó gyomrából felküzdöttem magam, és egy droid, mega nagy alien osztja az észt a fedélzeten, és a csápjaival ide-oda hajigál.
A csaj legyengítette, én ellőttem rá az összes gaus töltényt, rádobáltam vagy 10 gránátot, 2 tár sörétest, de meg se kottyant neki. Hogyan tudnám lenyugtatni?????A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #9971 üzenetére
de miért gondolod hogy neki a grafika játékélményt nyujt...?
vagy ő a Grafikától várt volna többet?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #9338 üzenetére
hány FPS-t kapsz full HIGH-on hogy még bepróbálkozol egy kis AA-val?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz
Jhonny06 #8935 üzenetére
Az az igazság, hogy némely eredeti játékokkal sokszor több nyűg van, mint a kalóz változatokkal, köszönhetően az orrba-szájba integrált másolásvédelmek miatt
Én a Quake4-gyel szívtam anno rengeteget. Telepítésnél egy tört verzió serialját használva volt csak hajlandó felmenni a gépre. A netes játékhoz szerencsére elfogadta az eredeti kulcsot, viszont a dvd-t nem ismerte fel, így az eredeti játékomat no-dvd crackkel tudom csak játszani, lol....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #8524 üzenetére
Jó hát abból alapesetbe(sötétbe) semmit se lehet látni..plussz az uj map-ban márle is lehet lőni.
Persze ha ragaszkodunk a valósághoz akkor neked van igazad
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #8519 üzenetére
jó de ott "elüt" aztán annyi nem?
Amatőr: oksa és köszi
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #8464 üzenetére
hát ebben van valami..mármint ennek direkt jól áll a Dzsungel...
-
Eagle16
addikt
válasz
Jhonny06 #7238 üzenetére
Felrakod a Sandbox-ot, betöltöd ugye az island.cry nevű fájlt, archetype entity --> vehicles és pickups. Bedobod őket, ctrl g és kipróbálhatod mind. A távcsöves fegyver nem semmi
Jah meg a másik...lézeres hurrikán(mintha lehetne vele pontosan célozni...)
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Winner_hun
félisten
válasz
Jhonny06 #6729 üzenetére
Hm. A bénítólövedéket ugyebár nem lehet esztelenül lövöldözni, meg kell várni az új adagot mindig. Én 3 katonát lőttem meg vele (a demo vége fele, ahol egy épületben valami fájlokat kell majd letölteni) onnan, ahol a kocsik vannak, majd átmentem rajtuk. Talán az egyik kelt csak fel pont akkor, mikor odaértem a kocsival, szóval az a 20 mp nem tudom hogy jött össze neked
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #6729 üzenetére
gondolom egy katonának kicsit erősebb az immunrendszere mint egy csirkének
-
Kartács
aktív tag
válasz
Jhonny06 #6571 üzenetére
Sorry srácok csak amikor postoltam kifagyott a böngészőm és nem töltötte be miközben 2-3x is frissítettem ezért lehetett! Bocs
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH | ASUS PG42UQ
-
vazimódó
senior tag
válasz
Jhonny06 #6392 üzenetére
Ez teljesen így van. Ha egyszer kijön a játék akkor nem 2 év múlva akarok játszani vele. Tegyük fel éhes vagy(megvan az optimális konfig
)...Veszel egy tányér babgulyást,meg 10 túróspalacsintát,de azt nem eheted meg csak másnap,vagy megeszed rögtön,de a leves sótlan a palacsintába meg savanyú a túró. Hülye példa volt,de szerintem akkor nem kell kiadni egy játékot ha a mai csúcskonfigokkal nem képes elfutni normálisan. Aki egyszer meglátja hogy néz ki max grafikán az nem szivesen adja alább. Ez a játék tipikusan az amit én a grafikájáért szerettem meg annyira. Másodlagos a történet számomra a Crysis esetében. Jól esik csak úgy mászkálni és bebarangolni a nagy területeket,csobbanni a vízben néha kiosztani 1-2 fejest.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
alien_
őstag
válasz
Jhonny06 #6392 üzenetére
Mindenki tudja, hogy 1 év az mit jelent hardware-ben. Mindig jön egy ilyen vaszabáló játék, hogy a népeket a boltba csalja. Ilyen volt a FEAR, de még a Q3A is. Ilyenkor megy az anyázás egy darabig (amit 100%-osan meg is értek & jogos, ha a 8800gts mellett döntöttem volna fél éve, én is ezt tenném, nem is picit), majd szépen a régi hw árából egy kis +kpval megfejelve vesznek új vasat, ami úgyis mindig év legvégén jelenig meg, és azon tényleg minden úgy fog menni, ahogy kell. Szóval Crysis alá 9800GTX, nem is lepődnék meg rajta, ha már eleve g92-re lenne az egész optimalizálva.
Swarm is coming.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jhonny06 #5215 üzenetére
igen az az...a torrentes pedig az előrendelős verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest