Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
btc atuomatán ami 2 irányú (tehát adhatsz el cryptot) kiválasztod a támogatott cryptot közül melyiket szeretnéd eladni, majd hogy mennyi összegért (€ vagy huf) ekkor kiírja, hogy ez hány db a kiválasztott cryptoból és ha oké kiköp egy papírfecnit amin rajta vannak ezek plusz a cím is ahová utalnod kell.
Ekkor elutalod a címre a mennyiséget majd 1 confirmation után az autamata redeem vagy hasonló néven futó menüjére böksz. a megfelelő helyen beolvasod a kapott papírfecnin lévő qr kódot (amire a coinokat is utaltad) az pedig kiköpi a pénzt neked (€ vagy huf).disclaimer: én csak külföldön használtam atm-et, general bytes gyártmányút. elképzelhető, hogy az itthoni, forint alapúak másképp vannak beállítva / másképp működnek
ha tőzsdéről utalsz akkor benne van a pakliban, hogy ki kell várnod még a withdraw jóváhagyását is. de amúgy tudtommal nincs akadálya hogy onnan vegyél ki és utald direktbe a btc atuomata címére de én csak saját tárcávalcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest