- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Boldog Karácsonyt és jobbulást!
Az imurán az ilyen immunrendszer elnyomó gyógyszer? Fura hogy még így is jobban viseled mint a feleséged. Mindketten gyógyuljatok meg!
#1409 darvinya: Nekem az egész terjedése furcsa. Anyukám tanár, józan paraszti ésszel azt mondaná az ember hogy lehetetlen hogy ne kapja el, és mégsem volt soha egyetlen pozitív tesztje sem.
-
darvinya
titán
Jobbulásos karácsonyt kívánok.
Tényleg érdekes, hogy korona vírus ránk nem úgy hat.
Én még el sem kaptam, vagy már rosszkor teszteltek (3x kórházas), mikor már legyűrtem.
Tesom elkaptam, mikor kigyógyult belőle, azután 1 héttel találkoztam vele, s ≈1 órát beszélgettünk.
Azóta lassan 1 hónap eltelt, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest