Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #880 üzenetére
Savanyúságban nem bírnám megenni. De nyersen finom
Én 2009 januártól szedem az immuránt. Kezdetben napi 3 szem 50mg osakat.
Most 2 éve napi 2 szem 50mg -osakat szedek.Ez a dokim szerint nem nagy dózis, alig valami.
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #883 üzenetére
Na igen ritkán talál az ember jó kaját.
A feleségem szokott itthon sütni pogácsát teljes kiőrlésű lisztből.
Meg mindenhez amibe kell liszt igyekszik használni a teljes kiőrlésűt.Sokkal jobb, könnyebben emészthető tőle minden kaja.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz darvinya #895 üzenetére
Nem hiszem, hogy reflux, legalábbis a szeptember és az október eleje a rendszeres gyomorgörcsökről és a napi 4-5x hasmenésről szólt számomra. Ezután kezdtem neki egy ehhez
hasonló diétának illetve Protexin Balance-t szedni, aminek hatására a hasmenés elmúlt és puffadás, gyomorfájás maradt. Meg attól nem nőtt volna a lépem. De már én is kíváncsi vagyok, hogy mi ez, mert nagyon nem egyértelmű. Bízom benne, hogy pénteken a gyomor- és béltükrözés után kiderül.sweetlou6.wordpress.com
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #902 üzenetére
Nekem is volt ebből bajom.
Egy nagy kanyar miatt a vastagbélben nem tudnak továbbmenni. De a próbálkozások miatt gyulladás alakult ki ott is. A vizsgálat utáni napon olyan fájdalmaim voltak 1 hétig nem bírtam beszállni a kocsiba.
De hiába mondtam a gasztrón a dokimnak nem tudott mit csinálni.
Aztán a háziorvosom írt fel egy gyulladáscsillapítót amitől pár nap alatt jobban lettem.Mindenben van kockázat. Ott a lenyelhető kamera pl. Ott is alá kell írni lehet, hogy a sebész szedi ki belőled.
Na de ne ijesztgessük a kedves kollégát így a vizsgálat előtt napon.
Van most elég baja a hasmenéstőlEgyébként sokan meg se érzik ezeket a vizsgálatokat.
-
joe979
aktív tag
válasz darvinya #902 üzenetére
Már miért lenne értelmetlen ? Nem értem miért lovagolsz száraz dolgokon . Vastagbél tükrözésen addig mennek ameddig tudnak, gyomornál meg nagyjából lemegy a vékonybél elejéig, ha ezen a két szakaszon nem talál semmit, akkor én annak örülni fogok. Vékonybélnél amúgyis jobb oldali fájdalmak vannak . Meg van erre is CT, ahogyan te is tudod. Érthető , a pbolámád, vagyis értem minden " sorstárs" aggódalmát, mert tudom milyen szar tud lenni. De egy kivizsgáláshz képest, egy nap alatt , letudni egy egész jó vizsgálatot, az nem olyan rossz ! Oké van kapszulás camera, amit nem osk helyen kapsz meg ingyé, van bagóért.
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz darvinya #907 üzenetére
Nem érzem ezt olyan vészesnek, elhiszem , hogy vannak nagyon problémás tükrözések, mert nagyon tud fájni egy gyulladt bélrendszernél a dolog, de azt sem szeretem mikor túl van picsogva az egész.Nagyjából itt is pasik vagyunk, azért vagyunk pasik többé kevésbé, hogy viseljük a dolgokat Azért a CT/MR/ Camera sem egy szent és békés dolog. Mi történik ha polipod van, ha mintát kell venni. Akkor mi az ábra ? Sajnos kénytelenek vagyunk elviselni a colon vizsgálatot, ha nincsen nagy gond, akkor a bóditást , és a hajtás simán elviselhető. De akkor felhozhatjuk a kötelező gyögyszerekt is, azok mennyi szart okoznak ??? Nem vagyunk Istenek, nem élünk örökké , el kell fogadnunk ezt, és a lehető legkönyebben elfogadni ezeket a dolgokat . Ha tudsz okosabbat mondani , akkor elfogadom, ha nem akkor elfogadom mazó vagyok .....
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
joe979
aktív tag
válasz darvinya #928 üzenetére
Bocs, akartam válaszolni korábban csak elcsúsztam napokkal
Volt, van bajod, de szerencsére nagyon jó dokid van ! Igen, jó tud lenni a bio, első körben friss betegként nekem sem hatott, kidobta a szerveztem a humit. Szerencsére, évekkel később, nagyon szépen hat nekem, a Remi ..Szissz
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #933 üzenetére
Én ajánlottam az hiszem. Csak én nyersen eszegetem reggel este.
Mostanában sajnos nagyon leesett a vasam ezért ma megkaptam az első ferrlecit injekciómat.
10 et írt a doki. Szerencsére háziorvos beadja nem kell kórházba mennem miatta.
Nem volt semmi gond, szédülés, émelygés stb. szerencsére.Egyébként kb. 1 éve már volt róla szó, hogy kellene de akkor ráálltam a céklára és ennek hála szépen helyre is jött a vasam. Most nem értem miért esett így le mikor ugyanúgy eszegetem
-
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #984 üzenetére
Én már 10 éve szedem.
Nem csodálkoznék ha ebbe halnék beleBiológiai kezelés kellene de azt csak indokolt esetben adják.
Ha pl. nem hatnak az egyéb gyógyszerek vagy fisztulák alakulnak ki.
Na meg az is biztos okozhat egyéb bajokat szép számmal.Itt egy nem túl régi iromány ami tudományos.
[link]Valami természetes gyulladásgátlót szedni kellene, mondjuk kurkumát.
[link]"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
kew
senior tag
válasz darvinya #986 üzenetére
Sok helyen adják, de megvannak a feltételei, hogy mikor adható. Elhúzódó steroid és immunszupresszáns kezelés után, ha ezek nem hatnak illetve steroid függőség alakul ki, akkor adható. Sajna előtte több hónapig kínoznak ezekkel a szarokkal és csak utána adják oda a jóságot
Én a mávba járok, már évek óta humirát kapok csak és (koppkopp), remekül vagyok
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #1011 üzenetére
Engem is kikeszit az idojaras. Meg van egy crohn beteg munkatarsam o is panaszkodik.
Tukrozesem nekem most lesz penteken altatasban. A mutetem ota csak ugy csinalja a doki.
Egyebkent semmi ertelme sincs mert kb fel metert tudnak menni. Ugyis hasi ct lesz belole mint mindig.
Es a legutobbi tukrozesem utan is 2 hetig fajt az oldalam azt hittem a vesemmel van valami. Hazi dokim irt fel gyuladascsokkentot amitol jobb lett."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #1014 üzenetére
Tippem sincs mivel lehetne ezeket a frontokat atveszelni. Engem is csesztet. Faj a fejem, nem kapok rendesen levegot, a belugy sincs ilyenkor teljesen rendben.
Szerencsere nekem rendben volt a tukrozes teljesen a mutet helyeig sikerult felmenni a dokinak. 12 eve meg egyszer sem sikerult ideaig. Es a vizsgalt szakaszig minden rendben van.
De valami megsincs rendben. A vekonybelben lehet valami gyuladas."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz darvinya #1022 üzenetére
Én nem láttam, hogy írta
Hacsak nem a apró fekélyszerű valamire gondolsz.Az én értékrendeben az nem komoly. A gyomromban és a kivezető bélben most is van fekély de nem érdekel.
Az a lényeg, hogy a bélben nincs szűkület, gyulladás stb.Nekem augusztusban 108 volt a crp. De ha jól emlékszem műtetem előtt volt ilyen 500 körül is, majd visszakeresem a műtéti zárójelentésemet ha lesz kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz darvinya #1096 üzenetére
Basszus, megkérdeztem az egészségházban az időpontom (a napot tudtam, de az órát elfelejtettem), erre azt mondja hogy nincs
Hát még ezen is aggódjak, nem igaz már
Azt hittem amúgy jobban pörög a topik. De örülök hogy van ilyen szoba, mert eléggé magam alatt vagyok hogy ilyesmi bajom van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Lego(bontatlan)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs