- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
darvinya #1326 üzenetére
Én 2007 októbere óta szedem, az ég világon semmi bajom tőle, évente járok vérvételre. Minden ember szervezete máshogy reagál a gyógyszerekre. Én a szteroidot látom sokkal ártalmasabbnak. De azért azt állítani, hogy kinyírja az immunrendszert, szerintem valótlanság. Anno amikor még érdekelt a téma, rengeteget olvastam utána, meg magánorvosnál is sokat beszéltünk róla, azért az immunrendszer összetétele jóval komplikáltabb annál, hogy egy gyógyszer kiherélje. Az se mindegy mit szedsz mellette, az immunrendszered működése is nyilván befolyásolja. Nekem anno valaki azt mondta, hogy Crohn esetében nagyobb a valószínűsége, hogy elkapsz egy influenzát, lázat stb. Nem is tudom mikor voltam utoljára lázas vagy influenzás. Az biztos, hogy a gyógyszerek nem megoldás, és abban egyetértünk, hogy valamilyen formában MINDEN gyógyszer roncsolja a szervezetet. Meg ugye a Crohn körül is sok a misztikum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest