Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
westlake
félisten
nem kell megnezned mit tud, mivel a prime az alapja..
a homerseklet monitorozo progi azert kell, mert egyaltalan nem mindegy, hogy valaki leggel tuningol, vagy pedig szarazjeggel.. ugy gondolom, hogy extrem hutessel elerni egy nagyobb eredmenyt, nem olyan nagy erdem, mint a gyari hutessel alkotni valamit.
sajnos nem tudok linuxban tanacsot adni, de szerintem ennyi megkotes siman lehet a tesztbekuldesnek, hogy a tuningot windows alatt kell elkovetni..
ja es esetleg lehetne egy olyan valami is, ami kiirja az oprendszert is.. egyaltalan nem mindegy az sem, hogy az ember fia milyen windows-al nyomja a temat
szerintem a cpu-z -t nyugodtan le lehet erre a progira cserelni.. szerintem sokkal tobb infot mond el a procirol
(tuningrol.. nem kell a tuning merteket szamolgatni, mert a progi kiirja %-alekosan)
+ egyeb hasznos funkcioi is vannak..
crystalcpuid
[link]
stress test 2004
[link]
#563: koszi a linket, de a progi neve: stress test 2004
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs