Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésed a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan vagy a Extrém tuning topic-ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Tony55
csendes tag
Nemrég kezdtem a pc hardware tuningot, és segítségre szorulok!
Kb 3 hónapja foglalkozok vele, nagyon érdekel a téma, sokat olvasok is róla, és gyakorlok is egy itthoni gépen, amit senki nem használ már. Amd-vel szeretnék foglalkozni, de ami jelenlegi proci van, az szorzózáras, csak fsb-t engedi, meg a feszkót. Ugye ha fsb-t emelem, minden eszköznek nől a mhz értéke, ami jelen esetben nem jó nekem. Nem őrült tuningot csinálnék, feszt nem is emelek, ha nem muszáj, jó hűtő híjján. A kérdések a következők: Hol, milyen beállítások alatt lehet megtalálni a pci freki állítását, és mennyire rakjam, hogy nem menjenek tönkre az eszközök? Pl vga, hálókártya stb. A vinyó is károsodhat fsb növelés hatására? Ott lehet állítani bármit? Milyen dolgokat kell beállítanom, hogy ne károsodjon semmi, egy 200-ról kb 290-re (fsb) növelés esetén. Ugyanis tervezek venni egy komolyabb gépet, és nem akarok hülyén neki állni, tönkre tenni valamit.Bocs az új témáért, de sehol nem találtak válaszokat ezekre a kérdésekre!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest