Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A fiam gépében most olyan van, igaz középen 1 db ARTIC ventivel (12400-ra bőven elég és így nincs "ütközés" a RAM-,mal)). De rendeltem egy új, ARCTIC Freezer 36 A-RGB hűtőt (11.832 Ft-ért, ingyenes kiszállítással nem tudtam kihagyni) mert kíváncsi vok mit tud.
A hűtés tesztekhet szvsz válogatott CPU-kkal végzik amiknek a hőátadása átlagon felüli (különben annak okán nem vagy alig lesz különbség) és nem átlagon felüli VCore feszt igényelnek. Na maost ilyet egy mezei júzer egy rendeléssel szinte biztosan nem fog ki, illetve otthon senki sem nyitott benchpadon használja szóval sosem lesznek olyanok az értékek mint a tezstek többségében.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hűtés tesztekhet szvsz válogatott CPU-kkal végzik amiknek a hőátadása átlagon felüli (különben annak okán nem vagy alig lesz különbség) és nem átlagon felüli VCore feszt igényelnek. Na maost ilyet egy mezei júzer egy rendeléssel szinte biztosan nem fog ki, illetve otthon senki sem nyitott benchpadon használja szóval sosem lesznek olyanok az értékek mint a tezstek többségében.