Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiBone
tag
válasz
rumkola #2250 üzenetére
Na pillanat... álljon meg a menet... basszus... ez nem jött át... vesszek meg, de egyszerűen nem úgy emlékszem (most nem vagyok a gép közelében), hogy annak az oldalára bármit fel lehetne szerelni!! Most látom, hogy nem a gyári hűtőt linkelted. Mert ugyebár rá kéne csavarozni. Namármost ezen a képen úgy tűnik, mintha rá lenne drótozva (???)...
-
TomiBone
tag
válasz
rumkola #2246 üzenetére
Köszi a tippet, de az lehetetlen. A hűtőbordára se oldalra, se a tetejére nem lehet szerelni semmit. A kicserélés úgy tűnik, bejött, most már az alaplap tudja szabályozni a venti fordulatszámát, és mintha a biosban kicsit magasabb hőmérsékletet mutatna, mint amit aztán a windozban mutat az alaplap saját segédprogramja. Egyébként arra a ventire cseréltem, amit magához a hűtőhöz adtak.
Viszont most más bosszant, kicsit offtopic... feltettem szépen a windozt, több órán keresztül szépen ment is a gép, semmi gond nem volt vele, tegnap este kikapcsoltam, ma reggel meg bekapcsolva aszongya, hogy nincs boot izé... egy ssd-re van téve a rendszer, és tegnap vagy negyvenszer rebootolt, ma meg nem hajlandó, állítgattam a boot-sorrendet, ha nem legelölre teszem az sdd, akkor hajlandó bebootolni (tegnap is ezt mondjuk eljátszotta velem), de ma egy piros hátterű, dosos képernyőig jutok, ahol valami 5 opció közül választhatok, hogy hogyan szeretnék bootolni (ez nem az F8-ra bejövő lista!!!). Ezt kell most kikukáznom, mert nincs kedvem újratenni a wint... lehet, hogy első körben egy bios upgrade lesz, nemtom, van-e új, mert gyárilag május 9-i van fent... naszal még nincs vége a vesszőfutásnak...
-
TomiBone
tag
válasz
rumkola #2239 üzenetére
Egy "gond" van ezzel, mégpedig az, hogy a CPU cooler nem más, mint ez bazinagy fémtorony.
Ez tehát egy fémtorony egy 12 centis ventillátorral, amit be sem kellett szerelnem, mert magában a házban már eleve ott van egy ugyanilyen 12 centis ventillátor + egy másik venti, és mindkettő fújja ezerrel a fémtornyot.
A coolerhez adott hűtőnek van alaplapi csatlakozása, azt hiszem, azt fogom csinálni, hogy a házba beépített coolert egyszerűen kicserélem a coolerhez adott hűtővel, így azt rá tudom dugni az alaplapra... hátha ez segít.
-
BRIKLY
veterán
válasz
rumkola #2195 üzenetére
ezt én is mondanám, de nem így van! mint írtam,20 órát játszottam, mire sikerült elérnem,hogy nem melegedjen túl a proci. össze-vissza tekergettem rajta,mozdítottam millimétereket,és teszteltem. de akár hogy állt rajta,mindig rá feküdt rendesen. viszont ami kimaradt: mikor felszaladt 80 fokra a kupak hő,félig felhajtottam a lefogató fület,és rögtön vissza esett 40 fok környékére. ha vissza engedtem a helyére,megint 80 felett volt!. és félig felhajtott füllel is kb 20 fokkal melegebb volt a második mag.
én azt tudom elképzelni,hogy elengedett a TIM a kupak alatt,és ezért volt az egész balhé.
abban az állásban jó,mikor a proci hűtő pont jó helyen szorítsa meg jobban a kupakot.
de nem szeretném levenni a kupakot, ezért kéne más ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Windows 10
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest