- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiBone
tag
válasz
rumkola #2246 üzenetére
Köszi a tippet, de az lehetetlen. A hűtőbordára se oldalra, se a tetejére nem lehet szerelni semmit. A kicserélés úgy tűnik, bejött, most már az alaplap tudja szabályozni a venti fordulatszámát, és mintha a biosban kicsit magasabb hőmérsékletet mutatna, mint amit aztán a windozban mutat az alaplap saját segédprogramja. Egyébként arra a ventire cseréltem, amit magához a hűtőhöz adtak.
Viszont most más bosszant, kicsit offtopic... feltettem szépen a windozt, több órán keresztül szépen ment is a gép, semmi gond nem volt vele, tegnap este kikapcsoltam, ma reggel meg bekapcsolva aszongya, hogy nincs boot izé... egy ssd-re van téve a rendszer, és tegnap vagy negyvenszer rebootolt, ma meg nem hajlandó, állítgattam a boot-sorrendet, ha nem legelölre teszem az sdd, akkor hajlandó bebootolni (tegnap is ezt mondjuk eljátszotta velem), de ma egy piros hátterű, dosos képernyőig jutok, ahol valami 5 opció közül választhatok, hogy hogyan szeretnék bootolni (ez nem az F8-ra bejövő lista!!!). Ezt kell most kikukáznom, mert nincs kedvem újratenni a wint... lehet, hogy első körben egy bios upgrade lesz, nemtom, van-e új, mert gyárilag május 9-i van fent... naszal még nincs vége a vesszőfutásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- További aktív témák...
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest