Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbikaa
csendes tag
Az a 9,59 V az az hogy olcsó kaki a tápom... Ez miatt nem is tudok vele semmit csinálni csak netezni, mert amint leterhelem egyből újraindul vagy kikapcsol a gép. De jön már az új táp. Az a lényeg hogy ne vegyetek Stability Power tápot. Azonkívűl, hogy olcsó semmi más jó nincs benne. Olyan mintha egy tank mozgolódna benne, nem ad le elég áramot, a teljesítménye se az igazi(pedig 550 w van ráírva). De 6000 Ft-ért nem kell jobbat várni, már rájöttem én is.
-
Frodó
csendes tag
Igen, mostis ott pörög mellette egy kib*szottnagy szobaventillátor

Ha akarok gépezni csak igy tudok, mert ha nincs hűtve bármikor leállhat.Jaja, a videókari az alaplapra van integrálva.
Ez azt jelenti h ha baj van az alaplappal akkor baj van a videokarival is, ugye?:SAzt holis tom megnézni h milyen tápom van?

-
BullZeye
veterán
Erre én meg ezt a tesztet tudom ajánlani

Coolermaster Hyper TX2 150W-nál 29.9°C és 53.7dBA
Xigmatek HDT-S963 150W-nál 27.2°C és 32.8dBA
Xigmatek HDT-S963 150W-nál 21.9°C és 50.2dBA HA nagyon pörög a venti rajta, de mint látod így is halkabb
Ha jól emléxem, és jól mondták akkor 3 vagy 6 dBA az a hang "duplázódása", ha ezt nézzük nem kicsit hangosabb a Hyper TX2 mint a Xigmatek s963, Ha tunningolni is szeretnéd késöbb HyperTX2 nem túl jó, az alapjáraton jól hűt az tény, viszont egy kis tunning, és cserélheted is le, 2 személyes ismerősöm is megbánta hogy azt vett

Banditnál: Xigmatek HDT-S963 6.085 Ft,-Mellesleg 9k~ körül van az S1283, ami még ennél is halkabb és jobban hűt...frostytech en megnézheted.
Forrás:
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2269&page=5
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2134&page=5
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,jócskán csönkkenti az eélettartamot is!