- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
akoska07 #7861 üzenetére
igen, próbáltam, ekkor feljön egy kis ablak, hogy mit töltsön be/mit tegyen, vagy nem ennek kéne bejönnie?
próbáltam régi vinyóra feltenni a bios-t és bekapcsolásnál clr cmos, akkor újraindul (-nia kéne) majd inser-t nyomogatására újra kéne írnia a vinxóra másolt biossal a main-t, de feszt egyik vinyóm se ismeri fel, amit felismer azt meg win alatt nem látom..ilyen 10-20 éves vinyókholnap szétszedem, kitakarítom, clr cmos-re rádugom a jumper-t vagy fél órára, hátha, ekkor az elemet vegyem ki szerinted?
tényleg nincs semmilyen lehetőség, hogy visszaállítsa a backup bios-t? akkor minek van rajta kérdem én? csak ez a rövidrezárós bűvésztrükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black CSAK KIPROBÁLVA VOLT! 2ÉV GARI VAN RÁ
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest