- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #4122 üzenetére
Ne is mondd. Nálam..Valamit kvra elcseszhettem mert 1,184-en ment 3640-et, de 1,296-on is 1mp alatt eldob 4GHz-en
.Nem baj, ma felmegy az f10c és nézem 1,184-en. Ott van összehasonlítási alapom..
Kben, én 1/4 5kor hagytam itt ezt a szart, addig szenvedtem vele. Valamit nem veszek észre, csak nem tudom, hogy mit. Üt a guta. Igaz..lehet, hogy az Ubuntu is bekavart, mostanában elég fura doégokat művel a gép. (1 perces boot, s mindíg máshogy).Lehet linux megy a levesbe, bár akkor inkább újra kellene rakni a wint is.. -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #4122 üzenetére
Üdv.Hát azért ne panaszkodj.Nálam 4ghz 1.136v közelébe se bírtam kerülni.Be se bootolt.1.160v-on bírtam stabillá tenni,nálad meg 1.136v-on 10min után hibázik?Na ennyi van amúgy asus és giga közt.Na de jöv héten végeztem én is asussal végleg,és örökre.Amugy grat és kitartás,de talán már tényleg kevés az a fesz azért nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged