Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ne is mondd. Nálam..Valamit kvra elcseszhettem mert 1,184-en ment 3640-et, de 1,296-on is 1mp alatt eldob 4GHz-en
.Nem baj, ma felmegy az f10c és nézem 1,184-en. Ott van összehasonlítási alapom..
Kben, én 1/4 5kor hagytam itt ezt a szart, addig szenvedtem vele. Valamit nem veszek észre, csak nem tudom, hogy mit. Üt a guta. Igaz..lehet, hogy az Ubuntu is bekavart, mostanában elég fura doégokat művel a gép. (1 perces boot, s mindíg máshogy).Lehet linux megy a levesbe, bár akkor inkább újra kellene rakni a wint is.. -
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Üdv.Hát azért ne panaszkodj.Nálam 4ghz 1.136v közelébe se bírtam kerülni.Be se bootolt.1.160v-on bírtam stabillá tenni,nálad meg 1.136v-on 10min után hibázik?Na ennyi van amúgy asus és giga közt.Na de jöv héten végeztem én is asussal végleg,és örökre.Amugy grat és kitartás,de talán már tényleg kevés az a fesz azért nem megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Nem baj, ma felmegy az f10c és nézem 1,184-en. Ott van összehasonlítási alapom..