- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hőnél azt keresi, hogy idétlen vagyok és lenéztem.
Mondtam cseréljünk..
Napi 10-12 ..értelek.["ez" meg 2004 augusztusában..
] -oda kell ám figyelni, mit tuningol az ember..
(#14091) Dark KillerX: Én legjobban a budin tudok, de kinek a lap, kinek a budi
Nem adnék pénzt érte..(#14092) darál0w: Nem..most fontosabb dolg kerültek előtérbe..
Te! Mi van veled? Ajemdé, asus ... mizu a fogaddal? (rá ne menjen a genny az agyadra)
Kben, persze, korrekt lap, garija is van (ez mondjuk jó), kérdés..minek? Ha tuning akkor van jobb, ha procitartó akkor van olcsóbb
-Én ezentúl ilyen szélszőségekben gondolkodom, s mit látod, az elsőt már el is értem
Na meg a budi lehúzója, ma azt is elértem. Nem mondhatom, az életben semmit se értem el.Lépnem kell. Szép napot és estét, jó tuningokat mindenkinek!!!!
(ha meggondolnád magad , a taxi hajnali 3:45-re jön..-de aluggyááácsak, majd kiköhögöm. Inkább a nyéki kéglire nézzél lassán rá, jó? )
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest