- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hőnél azt keresi, hogy idétlen vagyok és lenéztem.
Mondtam cseréljünk..
Napi 10-12 ..értelek.["ez" meg 2004 augusztusában..
] -oda kell ám figyelni, mit tuningol az ember..
(#14091) Dark KillerX: Én legjobban a budin tudok, de kinek a lap, kinek a budi
Nem adnék pénzt érte..(#14092) darál0w: Nem..most fontosabb dolg kerültek előtérbe..
Te! Mi van veled? Ajemdé, asus ... mizu a fogaddal? (rá ne menjen a genny az agyadra)
Kben, persze, korrekt lap, garija is van (ez mondjuk jó), kérdés..minek? Ha tuning akkor van jobb, ha procitartó akkor van olcsóbb
-Én ezentúl ilyen szélszőségekben gondolkodom, s mit látod, az elsőt már el is értem
Na meg a budi lehúzója, ma azt is elértem. Nem mondhatom, az életben semmit se értem el.Lépnem kell. Szép napot és estét, jó tuningokat mindenkinek!!!!
(ha meggondolnád magad , a taxi hajnali 3:45-re jön..-de aluggyááácsak, majd kiköhögöm. Inkább a nyéki kéglire nézzél lassán rá, jó? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest