- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
"Szia! Te mikor kolbászolsz majd át a tuningosba 1 -1 eredménnyel?
"
Szeva.
Hát, mostanság rám jár a rúd, elég komoly magánügyi problémáim vannak.
Mindig a nők...
Nehéz időszak ez, lassan már azt mondom nem kell egyik se, jó lesz nekem kicsit egyedül.
Ma majd szállítom én is az eredményeket, csak kedvet kell vennem. A szokásos dolgokon kívül csak egy everest kell a háttérbe, ugye? -
ez a nagy meleg is ellentámadást indit.
vannak ilyen emberek,és lesznek is.
majd ők is megértik,hogy max az irányt tudjuk megmutatni.
sajna a többi az Ő dolguk.
ezért is buknak bele sokan a tuningba.
ja,és tőlük vesszük majd meg az "antituning" cuccokat olcsóé
és übertuninggá változtatjukamugy,arról az jut eszembe...
Főuraság oda szól:
- Hé te paraszt. Melyik út megyen Budára?
Válasz:
- "megyen" ?!
- oszt még én vagyok a paraszt ? -
meg lesz ott a 3.6GHz is ha igy folytatod
majd amikor ugy gondolod,hogy már nem megy tovább akkor küldd át az eredményt#4231 bzs73 : nahh az jó,hogy nem kellett semmit sem állitgatni és ugy is stabil.
viszont az a meglátásom,hogyha lement a smallfft is akkor mehet még lejjebb az a fesz,és ugy nyomjad vele a blend-et. -
-
mondjuk ezeknél az eredményeknél már Team ramok vannak.
tőlem maradhat az OCZ
kétféle ramot nem irnék bele ...#4209 lipi67 : sorry,sztem azt már csak holnap (ill. ma) rakom fel.
nem vszinü hogy megvárom a tesztedet,mert mennem kell aludni.
hosszu nap lesz a mai.
majd a teszt-el együtt,felrakom az adatokat is.
attól te hajthatod a quad-ot.
hátha felbuzdulnak a többiek is ... -
lipi67
nagyúr
lemaradt, de pont idevág, a "keresőgurunk"-remélem nem baj, hogy így neveztelek- segítségét nézegetve, rögtön mibe akadtam? [1,216v- nem ok]
-
bzs73
őstag
Nem volt nekem olyan nagy bajom az ud3r lappal,csak asus-hoz szoktam és nem hagytam elég időt gigának,de jól ment benne azért.De most neki fogok feküdni az biztos.Hát mért nem szóltál lap ügybe.Hirdettem egy hétig.Nekem nem volt sűrgős mert amúgy szeretem ezt a lapot.Megvártalak volna vele ha neked kellett volna.
látod tapsikolni fogok azért is.Többet nem kell asus.
-
-
MPowerPH
félisten
Ezt nem hiszem el.
Tegnap este elindítottam a 3,6GHz -s tesztet, mondom addig kicsit ledőlök.
Hát, valamikor hajnalban ébredtem, gép újraindult, azt nem tom mikor.
Kicsit fáradt voltam. De néztem 4GHz -t is, 1,136v -n hibázott 1 mag 10 min. után. Mivel most ismerkedek a lappal, így még nem írom le. Sok dolognak még utána kell járnom.
Csak az idegesít, hogy néhol nincsenek köztes fesz értékek, egy lépcső mindig kimarad.
-
én hiába irok neki. nem válaszol
ugy néz ki én ma egész nap leszek.azért mondtam ugy,mert mondták a lehülést és vhogy semmi nem valósult meg belőle.voltunk ezer felé és már fájt a fejem a nagy melegbe.
F.B.I. : ha ilyen meleg marad az idő,akkor nem lesz kompis teszt.
pedig isten bizony készültem rá.
itt vannak a ramok,gondoltam eleresszük kicsit a gyeplőt,felszabaditjuk az erőt a gépből,de az időjárás nem akarja.
azonnal el kezd minden párásodni ebben a melegben.vigyázni kell a cuccra.
nálunk a hüvös szobában 30 fok van -
majd meglátjuk mi sikeredik.
igen,régen ugy volt,hogy ramokat hibamentessé tenni és mehet a tuning.
nahh ezt majd kipróbálom,hátha nálam müxik.
nálam megy az alacsony órajel is szoros időzitésel.
egyébként,csak a lap miatt tettem szert ezekre a ramokra.
a legtöbb user Team ramokkal küldte az alaplapot.remélem holnap nem lesz ilyen meleg és rá tudom rakni a kompit.
hátha meglódul ezekkel a ramokkal.
elméltileg holnap hüvösebb lesz az idő és nem fog ugy párásodni a cucc.majd ha beszélsz krammerkával,irányitsd már hozzám.
addig amig itthon vagyok -
subaruwrc
félisten
1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles..
az 1.79v 1200mhz büntet, kár hogy nem megy jobban, bár az hogy a további fesz instabilitást okoz könnyen lehet a fokozódó hőtermelés miatt, hidegben lehet még skálázódik. nekem idáig egy db 1150-es reaper kitem volt ami 2.1v-tal tudott 1200-at de 2.55v-tal se többet egy mhz-cel semondjuk mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok ram tuning terén, és könnyen lehet hogy én néztem be valamit.
-
-
subaruwrc
félisten
Hali
nem sok értelme volt tépni a pofám. engem nem különösebben érdekel ha nem fogadják el az extrém tuningot annak, ami csak ne ordítsák fennhangon, hanem tartsák meg maguknak a véleményüket plfentebb írtakat figyelembe véve két hét múlva nekiesek szutykot öntögetni
ha 1.28v-n tudja akkor sem marad? -
MPowerPH
félisten
Pedig az lesz. Eltökéltem, hogy quad -om lesz, szerváltam is egy egész jó példányt bzs73 -nak köszönhetően. Simán el tudnám adni, nem arról van szó, procit és a lapot is szerintem vinnék. De ha már van egy jó quad -om, akkor nem downgrade -elek. Inkább megy a lap, akárhogy is a szívemhez nőtt.
-
MPowerPH
félisten
Ez halott, 3600MHz -en se stabil már, az meg 8,5*424.
Hát, ha ezt nem bírja, akkor itt biza kukázás lesz. Nem is értem, egyik legdrágább S775 -ös lap, ha nem a legdrágább, és York -ot nem lehet benne használni.
És még rámerik írni, hogy quad core támogatás.
QX -re biztos jó az RE, mert mondom, alacsony FSB -n jól viszi a procit, meg lett volna a 3600MHz 1.056v -n simán.Mondjuk egy dolog szól mellette, Wolfdale -re magas FSB -n nagyon jó, azt meg kell hagyni.
Jah, ha már itt van a DDR3 -om, akkor nem lépek vissza DDR2 -re.
Bár az is meggondolandó.
bzs73: Előtte ki lettek tesztelve, alapból most olyan BIOS van fent, ami quad -ra nagyon jó. Azért elkeserítő, mert a 424MHz -s FSB az semmire se jó.
-
bzs73
őstag
Köszi lipi.Este dumálunk akkor.
Na próbálgatom a biost és hát megint arra jöttem rá hogy hülye voltam.Mikor megvettem ezt a lapot 1-2 hónapja kapásból feltoltam rá a legújabb 2104 biost és most a 1901 biossal jobban megy.Teszem hozzá egy német oldalról szedtem le egy mbiost és ahol eddig ibt-n 2.körbe elhasaltam ott most lazán mennek a dolgok.Komolyan mint az amatőrök végig se néztem a bios-okat amit most megteszek.Eddig úgy néz ki lesz még egy kis feszcsökkentés mindenhol.Legalább is a 1901 alacsonyabb feszen visz mindent de most már végigzongorázom őket.Legalább 4-5 biost mert a nagyon régiekkel azért nem foglalkozok.Megint egy jó példa hogy nem mindíg a legújabb a legjobb minden konfighoz.BMW001- Brutális az a hűtő tényleg csak nekem magasak a ramok és nem biztos hogy az első slotba belebírnám tenni a ramot.Bár akkor mennének a másik 2 foglalatba de nem tudom ott hogy mennek a ramok mert még ki se próbáltam.
-
MPowerPH
félisten
Jah, jó éjt neked is.
Én még próbálkozok, kezd tetszeni a dolog.
Ide is beteszem. -
Bagira01
veterán
-
Zsubi
őstag
LinX 7x500-on majd a cpu feszen megpróbálok egy kicsit finomítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest