- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nem én tehetek róla. Ne engem , a kbarcikai "nemzetiségi" rendőröket szidd. Én..Én kicsit többet tettem mint a szidás
Láttam, hogy q9550. Nyüstölöd is?
Ja! Nem láttad a feleségemet? Ha taliznál vele, mondd már, hogy megyek Hozzád, idegeskedjen már egy kicsit, kben is , asszem jön a szülinapja, legyen már egy kis izgalom(#4072) subaruwrc : Igen, valami ilyen okosság lehet az ok. Lehet, hogy olyan mint egy nő? Szép,de agya nincs, ill. (ez) hűteni nem olyan jó? Remélem, h nem. Nem, mert 3 feleségemet ezért vettem el, s ott se volt soha mögöttes tartalom
Hát..ja! Még ezek a sima rev.2-es Reaperek is! 1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles..
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest