- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Vagy "Jószerencsét,ha szénné ég!
"Igen,a szórás a probléma.Viszont amit mondtál,az tetszik!Mit tud a proci a saját VID-jén.Ez jól hangzik.
"CoreTemp ( 0.99.3 -tól ) ablak az eredményekben...
legalább a vid is ott lenne.. és nem foglal sok helyet a képen.."-Én asszem a Real Temp -et eddig is betettem mindenütt,PONT EZÉRT,ez is jogos!!!Brumi!!!: Holnap akartam Neked feladni a csomagot,de ha a bnőd,családtagod van a képen..személyesen viszem!
-Még 1x Köszi!-
Jó az a proci!!!kulerr: Szerintem meg tök jó,mert ne más procihoz,magához képest mennyi van benne saját VID-jén.Van aki (sokan vannak)pl.nem akar feszt emelni(szájbavágósan topik)s sok olyan kérés van,hogy húzná a prociját,de csak úgy,hogy Ő feszt pluszba nem ad!(ez megVID+Vdfroop)egy klasszikus alapfesz lenne,hisz a gyári viden mutatja meg ,hogy mit hoz pluszba,nem?
-Szombathely 1re közelebb!!!Komoly-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest