Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Épp az az egy biztos, hogy nem éri meg
Úgy néz ki kedden kikapok egy rampage II extreme lapocskát, aztán kell bele egy i7 920 D0 prockó és egyéb sallangok, táp is mert én ökörfajzat lecseréltem az tx650-et egy cx400-ra, hűtő is mert a prolima mega-t meg régi fajta tru120ex-re cseréltem anno
Szóval amit anno visszaszerváltam pénzt annál most lényegesen többet ki fogok dobni(ki gondoltam, h megint nem fogok bírni magammal)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Úgy néz ki kedden kikapok egy rampage II extreme lapocskát, aztán kell bele egy i7 920 D0 prockó és egyéb sallangok, táp is mert én ökörfajzat lecseréltem az tx650-et egy cx400-ra, hűtő is mert a prolima mega-t meg régi fajta tru120ex-re cseréltem anno
Szóval amit anno visszaszerváltam pénzt annál most lényegesen többet ki fogok dobni(ki gondoltam, h megint nem fogok bírni magammal)