Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Aha!!! Gyakorlatilag is, már tudom

_"itt röhög valahol"_Fekete Lacira is gondoltam (az izmosabb mint a g31) de akkora paraszt, meg sokat fogyaszt

Á--Ámd-t nem szeretnék. Balu 940-es procija olcsóért lenne (mondjuk az meg a tuning...) de izmos. Lap sajna kva drága, meg akkor már 3x2giga normális ram..Én..Én nem is bánnám annyira de a lányom ma beszólt: Apa 2 éve jobb gépünk volt..nem lehetene megint számítógépünk..
Mondtam, hogy persze, vegyen.(csak tudnám, h miből vette le, hisz úgy tudtam Ő csak Sims3-on nyomja..-----Meg is nétzem, nem-e egy idegen gyerek él velem napok óta..
(#14088) DigitXT : Hát nem egy "zabababa". Én is lestem amikor 0,736-on boot és prime is hiba nélkül lefutott..
Kíváncsi leszek, mit tuid nálad. Jó összehasonlítás lesz az Extreme DQ6 szempontból is, nekem DQ6-ot alázta az UD3R..
Hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest