- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1310 üzenetére
Sziasztok!Krammerka!Megtisztelő,hogy érdekel még a véleményem(tom,rossz voltam s hanyagoltalak-kva családi zűrök-.Most is minden borotvaélen táncol,de:
Több teszt,(ésszerű)több tapasztalat alapján..Nekem semmi kifogásom akoskafelvetése ellen.Ha beletudod zsúfolni,tőlem természetesen mehet!
Pontosan mit és hogyan gondoltál akoska ?Min kell futtatni?végigzongorázni vele kül.feszeken asszem felesleges,de egy ésszerű fesz,vagy egy konkrét MHz?Fesznél asszem procink tuningolhatósága,órajelnél az adott rendszer ereje..Mit gondoltál ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest